İYİ Parti Onikişubat Seçim Ofisi açılışı yapıldı

İYİ Parti Onikişubat Seçim Ofisi açılışı yapıldı

İyi Parti, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kadar kullanılmak üzere düzenlenen Onikişubat seçim bürosunun açılışı yapıldı.

02 Mart 2019 - 19:22 - Güncelleme: 04 Mart 2019 - 10:26

Onikişubat İlçesi’nde bulunan Necip Fazıl Kültür Merkezi civarında bulunan seçim bürosu açılış törenine, İyi Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Öztunç, İyi Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı ve il ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.


Seçim Ofisi Açılışında Konuşan Millet İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, “Zillet olduk, illet olduk, hatta ve hatta vatan haini olduk. Şimdi ben sormak istiyorum size; bu memlekette yıllarca ülkücü harekette siyaset yapmış bir kardeşiniz olarak, görevler almış, il başkan olmuş, milletvekili olmuş, şimdi bir kez daha soruyorum benden vatan haini olur mu? Allah’ın izni ile her arkadaşımızı, adın ne olursa, cinsiyeti ne olursa olsun, ırkı, mezhebi ne olursa olsun kardeşlik ortamını, güven ortamını yaşatmak için sizlere söz veriyorum. Biz bu işi Allah’ın izni ile yürekle başaracağız. İmanla başaracağız. Projeler ile başaracağız” dedi.


Ben inanıyorum ki, çıkmış olduğumuz bu yolda, şahsım, teşkilatım ve sizlerin adayı olarak çıktığını söyleyen Bastımacı, “Ben kimsenin şapkası ile ceketi ile bu göreve çıkmadım. Ben sizlerin bağrından çıkan biriyim. İzlerin kardeşiyim. Hizmetimizi ve mücadelemizi verirken, sizler ile birlikte vereceğiz. Sizlerle birlikte yöneteceğiz. Mazlumun, yetimin ve vatandaşın hakkını sizin namınıza ben kollayacağım. Hiçbir arkadaşımıza görevini yaptığı müddetçe mutlaka beraber çalışacağız. Ama şunu söyleyebilirim, bankamatik memurlarına işçilerine bu milletin hakkını yedirttirmeyeceğiz” diye konuştu.


Onikişubat Seçim Ofisi Açılışında İyi Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Öztunç’ta birer konuşma yaptı.




YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi