Jandarma kablo hırsızlarını yakaladı

Jandarma kablo hırsızlarını yakaladı

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Afşin’in Arıtaş Mahallesinde 3.4 kilometre uzunluğundaki tarımsal sulama hattının tellerini çaldıkları belirlenen 2 kişi yakalandı.

28 Nisan 2022 - 03:02

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Afşin ilçesi Arıtaş Mahallesinde C.Ç. (E-81) isimli şahıs tarlasında bulunan sulama pompasına ait olan 850 metre uzunluğunda 4 hat şeklinde 3.4 kilometre uzunluğundaki alüminyum elektrik telinin çalındığı bilgisine ulaştı.

Jandarma ekipleri, Alüminyum elektrik telinin çalınması olayı ile ilgili yapılan araştırmalarda; bahse konu alüminyum elektrik tellerinin Afşin ilçe Merkezinde bir işyerine daha öncesinde çok sayıda hırsızlık olayına karışan F.M. (E-26) ve Y.M. (E-37) isimli şahıslar tarafından satılmış olduğu duyumu aldı.

Adli Makamlardan alınan izin ile JASAT ve OYİ timi ile birlikte şahsın işyerinde yaklaşık 250 kg. alüminyum elektrik teli bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Şüpheliler gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x