Jeep ve Alfa Romeo Fiat Marfi ailesine katıldı

Jeep ve Alfa Romeo Fiat Marfi ailesine katıldı

Kahramanmaraş’ta en çok tercih edilen otomotiv firmalarından olan Fiat Marfi Otomotiv bünyesine Jeep ve Alfa Romeo markalarını da kattı.

25 Mart 2018 - 02:56

Kahramanmaraş Fiat Marfi Otomotiv Genel Müdürü Melih Sezal, satış ve servis hizmetlerinde yüksek kalitede ve şeffaf hizmetler sunmak istediklerini belirtti.

Sektöründe güven sağladıklarını ifade eden Sezal, filo kiralamada da MARFİ olarak büyümeyi hedeflediklerini ifade etti. Firmalarının 2009 yılında kurulduğunu dile getiren Fiat Marfi Otomotiv Genel Müdürü, “Satış sonrası da sağladığı bu güvenle Kahramanmaraş ilinin en çok tercih edilen otomobil bayisi unvanını almıştır” dedi.

Marfi otomotiv Fiat markası ile 9 yıldır İSKUR GRUP bünyesinde faaliyet yürüttüklerini aktaran Melih Sezal, “Satış, servis, yedek parça, operasyonel kiralama ve sigortacılık hizmetleriyle yeniliğin ve değişimin hep bir adımda önünde olmuştur” diye konuştu.

Daha düzenli, ferah alanıyla imkânları iyileştirerek, deneyimli ekibiyle, daha iyi koşullarda müşteri memnuniyetini en üst seviyeye ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Kahramanmaraş Fiat Marfi Otomotiv Genel Müdürü Melih Sezal, şunları dile getirdi: “2018 yılında inşa edilen modern tesisiyle toplam 5 bin metrekarelik kullanım alanında, bünyesine Jeep ve Alfa Romeo markalarını da dahil ederek sektördeki yolculuğuna müşterilerinden almış olduğu destek ile ve emin adımlarla ilerlemeyi planlayan güçlü bir markadır. Satış ve servis hizmetlerinde yüksek kalitede ve şeffaf hizmetler sunmaktır. Marfi otomotiv olarak geçen yılı Kahramanmaraş’ta lider kapattık, il birinciliğini aldık. Bundan sonraki amacımız bölgede birinci olmaktır” dedi.

 

İşte Jeep’in modelleri

 

YENİ JEEP COMPASS

Yeni Jeep® Compass deri ve kumaş ön ve arka koltuklar, tamamen yapılandırılabilir Uconnect ™ navigasyonlu 7 inçlik bir gösterge paneli, LED ışıkları ile donatılmış olan SUV, stil ve zarafeti vurguluyor. LED imzalı Bi-Xenon HID farlar ve diğer pek çok ayrıntıya sahiptir. 18” alüminyum jantlar ve siyah tavan rengi ile diğer otomobillerden ayırt edilebilir Yeni Jeep® Compass stilini daha da eşsiz hale getiriyor.

 

Yenilikçi Güzellik

Yeni Jeep® Compass'ta gelenek innovasyon ile buluşuyor. Jeep’in efsanevi krom kaplı yedili ızgarasından, en ince detayına kadar özel tasarlanmış şık ve aerodinamik yapısını ve sizi hipnotize edecek LED imzalı far tasarımı ile bu güzelliğin gün ışığına çıkmasına izin verin.

 

Dış Tasarım

Dikkatleri üzerine çeken agresif ve zarif bir profil. Aerodinamik tasarımı Jeep® Compass’a kendinden emin bir duruş kazandırır. Siyah tavan seçeneği ile arka ve yan camları da saran parlak krom cam çerçeveleriyle kusursuz SUV Yeni Jeep® Compass’ın ilk bakışta tanınabilmesini sağlar. Yeni Jeep® Compass ile fark edilmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. 

 

İç Tasarım

Özel dizaynı, klasik Jeep® tasarım unsurları, yüksek kaliteli malzemeler ve son teknolojisi ile Yeni Jeep® Compass’ın iç tasarımı yolculuklarınız için mükemmel bir ortam sağlar. Yola çıkmaya hazırlanın! Sürücü kokpiti en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olup 7” renkli gösterge paneli ile donatılmıştır. Ses ve hızı entegre edilmiş kontroller panelleri ile yönetirken ellerinizi direksiyon simidinden ve dikkatinizi de yoldan ayırmayın. 

 

Teknoloji

Telefon görüşmesi yapmanızı, müziklerinize erişmenizi, mesaj gönderip almanızı ve daha fazlasını yapmanıza olanak veren Jeep® Compass’ı kullanırken de akıllı telefonunuzdan ayrılmayın. Uconnect™ 8.4 NAV sisteminin yeni özellikleri sayesinde akıllı telefonunuzdan kopmamanın yeni bir yolunu keşfedin. Apple CarPlay Siri sesli kontrol ile Apple Haritalar, mesajlar, telefon ve Apple Music hizmetlerini kullanabilmenizi sağlar. Android Auto™ de Uconnect™ dokunmatik ekranı veya direksiyon simidindeki kontroller ile eller serbest sesli kontrol, Google Haritalar™ ve Google Play Music™ hizmetlerine kolay ve güvenli erişim sağlar. 

 

Performans

4x4 kabiliyetinin öncü, gelişmiş ve yakıt tasarruflu güç aktarma sistemleri ile birleşimi Yeni Jeep® Compass’ın piyasadaki en yetenekli, kompakt, arazi SUV’si olmasını sağlar. Efsanevi Jeep® off-road performansı, kullanıcılara başka kompakt SUV'lerin yapamayacakları şeyleri sunarak her türlü zemine uygun ileri 4x4 teknolojisiyle donatılmıştır. 

 

Güvenlik ve Koruma

Asıl konfor her seferinde güvenli ve emniyetli bir sürüş deneyimi yaşayabilmektir. Yeni Jeep® Compass 70’i aşkın güvenlik ve emniyet özelliği ile sürücü ve yolcuları korur. Altı standart hava yastığı, çok sayıdaki gelişmiş aktif - pasif güvenlik ve emniyet özellikleri size benzeri görülmemiş bir koruma sağlarken, bunlara ihtiyaç duymamanız için kazaya karışmanızı önlemeye yardımcı olur. 

 

JEEP RENEGADE

Nereye giderseniz gidin, Jeep DNA’sı ile evinizde gibi hissedeceksiniz.

Jeep® mirasına sadık kalınan dokunuşları fark ettiniz mi? Geleneksel yedili ızgaradan, güçlü duruşuna kadar Jeep® Renegade kelimenin tam anlamıyla bir Jeep®. Renegade, yüksek manevra kabiliyeti sayesinde şehirde veya arazide seyahat etmek, yeni yolları keşfetmek için mükemmel bir çözümdür. Jeep® Renegade: hazır, istekli ve yetenekli.  

 

Eşsiz ve Ferah

Beş kişilik oturma kapasitesi, konfor sunan yenilikçi iç tasarım, fonksiyonel ve geniş bagaj hacmi, yüksek kaliteli malzemeler… Jeep® Renegade yolculuk keyfinizi katlamak için ihtiyaç duyacağınız her şeye sahip. 

 

Ne kadar ileri gidebilirsin?

Gelmiş geçmiş en kabiliyetli küçük SUV. Renegade Trailhawk®; «Active Drive Low » (4x4) özelliği sayesinde sunduğu Trail Rated® kabiliyeti, yerden 25 mm daha yüksek gövdesi, off road için tasarlanmış eşsiz ön-arka tamponu, alt koruması ve 17” arazi tipi alüminyum jantları, agresif lastikleriyle özgürlüğü ve zorlu arazi yollarını tecrübe etmek isteyenler için tasarlandı. 

 

JEEP GRAND CHEROKEE

Limited'den Summmit'e kadar her Jeep Grand Cherokee versiyonu; 7'li ön izgara ve yeni güçlü, modern ön stil, LED gündüz farları, viraj ici aydınlatma... 

 

Cazibeye Geri Dönüş

Jeep ® Grand Cherokee’nin arka kısmı, daha geniş yeni LED aydınlatmalı arka stop lambalara, aerodinamik özellikleri arttırmak için daha geniş bir spoylere ve daha iyi arka görüş sağlamak için yeniden şekillendirilen bagaj kapağına sahip. Alt arka kısımda modele özgü çift egzoz ucu, tüm Limited, Overland ve Summit modellerinde standart olarak bulunuyor.

 

Her açıdan dinamik

Grand Cherokee Summit’i farklı açılardan görmek için ok yönünde sürükleyerek döndürün.

 

Mükemmelliğin yeni seviyesi

Sofistike yeni Summit modeli, kenarları sağlamlaştırılan ve Premium Natura Plus deri döşemeli ısıtmalı koltuklara, eşsiz bakır, krom kaplamalara ve kaliteli ahşap vurgulara sahip olan daha lüks ve davetkâr bir iç mekana sahiptir. Mükemmeliyete olan bağlılığımız, deri kaplı orta konsola, kol dayanağına ve yeni vites topuzuna da taşındı. 

 

Önden Çarpışma Uyarısı

Çarpışma etkisini azaltma özelliğine sahip “Önden Çarpışma Uyarısı”, öne dönük radar sensörünü kullanarak, araç başka bir araca çok yaklaştığında bu durumu tespit eder ve sürücünün aracın çarpışma yaşamasını önlemek için hangi eylemi gerçekleştirmesi gerektiğini belirlemesi konusunda uyarır.

 

JEEP WRANGLER RUBİCON

Markanın efsanevi ikon modeli 75 yıldır özgürlüğün sembolü olmuştur. Dünyayı farklı bir bakış açısından yaşama ve keşfetme fırsatı sunmaktadır. Haydi siz de atlayın ve Jeep ® Wrangler'ın sizi şaşırtmasına izin verin.  

 

Tasarım

Wrangler'ın tasarımında en kısa yolculuğu bile maksimum sürüş keyfi ve alışılmadık bir konfor sağlayarak tamamlamak için en küçük detaylara dahi büyük özen gösterilmiştir. İncelikle tasarlanan ayrıntılar şekil ve fonksiyon ile birleşmiştir. Geleneksel yuvarlak farlar ve yedili ızgaradan, sökülebilir-takılabilir hard top ünitesinden, yumuşak iç tasarım rötuşlarına kadar Jeep ® Wrangler, çekiciliği ve tarihini de kullanarak fonksiyonellik ve konforu başarılı bir şekilde bir araya getirmektedir. 

 

Modeller

Jeep Wrangler Rubicon modeli tamamen macera, özgürlük ,ustalık ve iftahar duygularına hitap ediyor. Size benzeri olmayan sürüş ve yolculuk deneyimleri sunan Rubicon, dört çeker olmanın sunduğu özgürlüğü ve zorlu arazi yollarını tecrübe etmek isteyenler için yaratıldı.  

 

Performans

Normal yollarda ya da arazi şartlarında Wrangler Rubicon, doğanın önünüze çıkardığı tüm zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı oluyor. Çekiş, yerden yükseklik, manevra kabiliyeti, artikülasyon ve su geçişinde extra bir performans sergiliyor. 

 

Teknoloji

Jeep ® Wrangler Rubicon'da bulunan UConnect ® multimedya sistemi cep telefonu,navigasyon sistemi ve iPod ® ya da akıllı telefon gibi elektronik cihazlarınızı bir yerden yönetmenize olanak sağlar. Ayrıca yeni ses sistemi Alpine ® ile müziğiniz de her zaman sizinle birlikte olacak.  

 

Emniyet ve Güvenlik

Yüksek yol tutuş, çarpışma anında kaza önleme ve yolcuları korumanın sağlanması için tasarlanan Jeep ® Wrangler'da birçok emniyet özelliği bulunmaktadır. Şasinin sertliği ve gücü, süspansiyonun ayarlandığı ve mükemmel sürüş dinamiklerinin sağlandığı sağlam bir yapı oluşturur. Şasinin yan elemanları arasındaki geniş alan tekerlekler arasında benzin deposunu barındırır ve darbe anında sistem gücünün mükemmel şekilde korunmasını sağlar. Kutu içindeki yedili uyku bölmesi Jeep ® Wrangler'ın üstün şasi sertliğine katkıda bulunur ve aracın arazide gösterdiği becerilerini geliştirir.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...