Kadıköy Kaymakamı Pamuk AFŞİNDER’e Konuk Oldu

Kadıköy Kaymakamı Pamuk AFŞİNDER’e Konuk Oldu

Afşinder, Cumartesi Sohbetlerinde bu hafta Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk’u ağırladı.

01 Ekim 2023 - 16:40

Kısa adı AFŞİNDER olan Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği “Cumartesi Sohbetleri” programında bu hafta Kadıköy Kaymakamı Afşinli Muhittin PAMUK’u konuk etti. Her programda ayrı bir konu ve konuk ağırlayarak üyelerini bilgilendirmeye ve kaynaştırmaya çalışan Afşinder, bu haftada aslen Afşinli olan Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk İle hemşerilerini buluşturdu.

Kısa bir tanışma faslından sonra samimane memleket ve değerler üzerine sohbet edilirken, Kadıköy Kaymakamı  Pamuk’un bugüne kadarki yaşam hikayesi ve tecrübelerini de dinleme fırsatı buldu.

Kaymakam Pamuk, bugün burda olmaktan çok keyif aldım. Adeta bu iki üç saati sanki Afşinde geçiriyor gibi oldum, bir yıldır burda görev yapıyorum. Afşinder Başkanımız ve yönetim kurulu bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bugünde biz iadei ziyaret ederek derneğimiz ve hemşerilerimiz ile buluşmuş olduk. Buna vesile olan başta Ahmet Ardıç Başkanım olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Kadıköy de bir kardeşiniz var artık, dedi.

Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç ise İstanbul da bürokrat sayımız çok az. Kaymakamımızın ilk atanma yazısını görünce çok sevinmiştik, bu günde bizleri ziyaret etmesiyle bu sevincimiz ikiye katlandı. Bizlerde dernek yönetimi ve hemşerileri olarak her şartta kendisinin yanında ve emrindeyiz. Tekrar davetimize icabet ettiği için kıymetli kaymakamımıza teşekkür ediyorum dedi.

Programın sonunda depremdeki üstün gayreti ve desteğinden dolayı Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk’a depremi simgeleyen özel işlemeli “Ağlayan Gelin” tablosu hediye etti.

Program, misafirlere yöresel ürünlerin ikramı ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x