Kadına dair en güzel fotoğraflar Piazza’da sergilendi

Kadına dair en güzel fotoğraflar Piazza’da sergilendi

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açılan “Kadın Her Şeydir” temalı sergide, hayatın her alanında önemli başarılara imza atan kadınların birbirinden güzel fotoğraf kareleri sergilendi.

09 Mart 2017 - 13:05

Keyifli alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerin de merkezi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Onikişubat Belediyesi tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel fotoğraf sergisi açıldı. “Kadın Her şeydir” temalı sergide, hayatın her alanında önemli başarılar elde eden kadınların birbirinden güzel 42 fotoğrafı, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışını gerçekleştiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değil, her gün kadınlarımızın yanındayız. Fotoğraf sergimiz sadece bunlardan bir tanesi, kadınlara ulaşmak için birçok çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Piazza’da sanatseverlerle buluşan serginin açılışına; AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek ve Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda davetli katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x