Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...

Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel

Gazeteci Zeki Demir, “Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel” Adlı makaleyi kaleme aldı.

29 Mart 2024 - 05:18

Zeki Demir, kaleme aldığı yazısında; Tarih 8 Şubat 2014. AK Parti’nin önemli bir parti programı öncesi, parti teşkilatı toplantıdayken onun telefonu çalar. Arayan kişi doğum yapmak üzere olan eşinden başkası değildir. Ancak o apar topar toplantıyı terk edip hastaneye, çocuğunun doğumuna yetişmek yerine, telefondaki eşine, “Ciğerim! Tamam sakin ol. Sen hemen hastaneye doğru hareket et. Ben toplantıyı bitirdiğimde yanında olacağım” diyerek telefonu kapatır ve memleket işine yeniden döner.

Evet ondan bahsediyorum. Naif ve beyefendi kişiliğiyle Kahramanmaraşlı gençlerin ağabeyinden, idolünden. Yani AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları’ndan başlayıp ilçe ve il başkanlığı görevinde bulunmuş, şimdi de Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Fırat Görgel’den. O, AK Parti siyasetinin her kademesinde görev almış ve özellikle emekleriyle belli noktalara gelmiş, Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği ender şahsiyetlerden biri.

MAKALENİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x