Kahramanmaraş’a bayan aday mı geliyor?
Reklam

Kahramanmaraş’a bayan aday mı geliyor?

Ak Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirlemesinin ardından ilçe belediye başkanlarının belirlenmesi için son hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi. Erdoğan’ın Arjantin dönüşü 21 ille birlikte açıklanacak ilçelerde ise isimler ön plana çıkamaya başladı. Elbistan’a Mehmet Gürbüz, Andırın’a Ayşegül Doğan isimleri öne sürülürken Pazarcık’ta ise Yakup Hamdi Bozdağ’ın devam edeceği iddia edildi.

03 Aralık 2018 - 14:38

Kahramanmaraş’ta merakla beklenen ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için son düzlüğe girildi. Geçen Hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Büyükşehir Belediye Başkan Aday olarak Hayrettin Güngör’ün gösterilmesinin ardından ilçe belediye başkan adaylıkları için Ankara’da toplantılar yapıldı.

İlçe Belediye Başkan Adaylarını belirlemek için Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarının yardımcıları tarafından oluşturulan komisyon önce Güngör ile sonra da Milletvekilleri ile görüştü. Sırasıyla Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve ilçelerin ilçe başkanları ile görüşen komisyon temayül ve anket verileriyle birlikte raporu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu.

Arjantin ziyaretinden döndükten sonra Salı gününkü grup toplantısında 21 ili açıklayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aynı gün tüm Türkiye’deki ilçe belediye başkan adaylarını da açıklayacağı öğrenildi.

Ankara’dan edinilen son kulis bilgilerine göre, Ak Partinin bu kez Kahramanmaraş’ta bir kadın belediye başkan adayı istediği ve kariyeri ile birlikte çalışmalarıyla partililerinden tam not alan Ayşegül Doğan’ın Andırın Belediye Başkan Adaylığına getirileceği öne sürüldü. Elbistan’da ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz’ün aday gösterileceği, Pazarcık’ta ise Yakup Hamdi Bozdağ’ın devam edecek isimler arasında olduğu iddia edildi.

3 ilçenin adayının belirlendiği kulis bilgilerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Salı Gününkü grup toplantısından sonra bu üç isimle birlikte 8 ilçenin daha adayını açıklaması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x