Kahramanmaraş altını: Piserro ve Uğur Kısakürek

Kahramanmaraş altını: Piserro ve Uğur Kısakürek

Kahramanmaraş’ın dünyaya açılan tekstil fiması olan Piserro, gün geçtikçe büyümeye; bununla birlikte Kahramanmaraş’ı kalkındırma açısından bir üst kademeye yüksetmeye devam ederken, Piserro Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek ise hayata soktuğu yeniliklerin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Kısakürek, Türkiye'nin en önemli ödüllerinden biri olan Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödüllerinde Yılın İş İnsanı olmayı başardı.

06 Aralık 2019 - 01:42 - Güncelleme: 18 Aralık 2019 - 00:43

Kahramanmaraş’ın inci tanesi olan Piserro, Uğur Kısakürek ile büyümeye, bununla paralel olarak Kahramanmaraş’ı dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Piserro Yönetim Kurulu Başkanı Kısakürek ile birlikte inanılmaz bir büyüme ivmesi yakalayan Piserro, yakın zamanda Show TV’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde dizinin başrol oyuncusu İsmail Demirci’yi giydirerek önemli bir tanıtım organizasyonuna imza atmıştı. Kahramanmaraş’ı ve Piserro’yu adeta şaha kaldıran Uğur Kısakürek’e Türkiye'nin en önemli ödüllerinden biri olan Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödüllerinde Yılın İş İnsanı ödülü verildi. Kısakürek’in yakaladığı bu önemli başarı tüm Kahramanmaraşlı vatandaşların takdirini toplarken, bizlerin de göğsünü kabarttı.

Kahramanmaraş’a baharı getiren insan: Uğur Kısakürek (Mini Yorum)

Yıllarca içine kapalı olarak bölgede sıkışıp akalan Kahramanmaraş’ın makus kaderini değiştiren Uğur Kısakürek, şehrimizi üst düzey organizasyonlarda temsil etmeyi başardı. Bulunduğu coğrafi bölgede adeta saklı bir cennet halinde kalan ve kabuğunu bir türlü kıramayan Kahramanmaraş’ın bu durumunu tersine çevirmeyi başaran Kısakürek, şehrimize altın tepside fırsat sunmuş durumda.

Uzun yıllar boyunca markalaşma çerçevesinde eksikleri bulunan Kahramanmaraş’a adeta çağ atlatan Uğur Kısakürek, şehrimize kazandırdığı maddi manevi kazançlar için ne kadar teşekkür etsek az olmaz herhalde…

Son yıllarda yakaladığı ivme ile birlikte Piserro’yu ve Kahramanmaraş’ı büyütmeye devam eden Kısakürek’in şehrin takımı olan Kahramanmaraşspor’a da verdiği önemli desteğin unutulmamasını, bunun tarih defterine yazılması gerekli olduğunu düşünenlerdenim.

Bununla birlikte Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödüllerinde Yılın İş İnsanı ödülüne layık görülen Uğur Kısakürek’i canı gönülden tebrik ederim. Kısakürek’in bu başarıları bizlerin göğsünü kabartmaya devam edeceği ve Kahramanmaraş’ı bölgede kabuğunu kırarak önemli şehir haline gelmesinin hiç de uzak olmayacağını düşünüyorum. Kahramanmaraş’ı bölgede yükselmesi ile birlikte dünyada önemli bir turizm şehri olmasının önünde hiçbir engel kalmayacağını ümit ediyorum.

Uğur Kısakürek’e sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum… (ZEKİ DEMİR)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x