‘Kahramanmaraş, aşkımızı, şevkimizi ve inancımızı...
Reklam

‘Kahramanmaraş, aşkımızı, şevkimizi ve inancımızı artırıyor’

Piazza AVM esnafını ziyaret eden TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, “Kahramanmaraş sağduyunun kalesidir. Kahramanmaraş merhamet demektir, vicdan demektir. Kahramanmaraş Türkiye’nin kilometre taşlarından birisidir, vefalıdır. Bunu alanda görmek bizim aşkımızı, şevkimizi, inancımızı, bu şehre olan bağlılığımızı arttırıyor” dedi.

01 Mart 2019 - 06:01

TBMM’deki meclis çalışmalarından bulduğu her fırsatta soluğu seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta alan ve çalışmalarına aralıksız devam eden TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, bu kez Piazza Alışveriş Merkezi’ni gezdi. AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Murat İldeniz, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci ile çok sayıda partilinin eşlik ettiği Güvenç, Piazza AVM esnaflarıyla tek tek sohbet ederken, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi’nde destek istedi. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Güvenç, Cumhur İttifakı’nın Türkiye için önemini anlattı.

“KAHRAMANMARAŞ MERHAMET DEMEKTİR, VİCDAN DEMEKTİR”

Esnaf gezileri sonrası açıklamalarda bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş insanını gördükçe çalışma şevklerinin arttığını belirterek, “Bugün Onikişubat İlçemizde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapıyoruz. Allah’a hamdolsun hemşerilerimiz bizleri bağrına basıyor. Her zamanki gibi büyük bir ilgi ve alaka gösteriyorlar. Ben bu şehrin tüm insanlarına bir kere daha minnetlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Kahramanmaraş sağduyunun kalesidir. Kahramanmaraş merhamet demektir, vicdan demektir. Kahramanmaraş Türkiye’nin kilometre taşlarından birisidir, vefalıdır. Bunu alanda görmekte bizim aşkımızı, şevkimizi, inancımızı, bu şehre olan bağlılığımızı arttırıyor. Ben herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Sözlerinin devamında Cumhur İttifakı’nın önemine değinen Güvenç, 31 Mart’ta Kahramanmaraş’ta destan yazacaklarını söyledi. Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir bir kent yapma hedefiyle çalıştıklarına vurgu yapan Güvenç, “İnanıyorum ki 31 Mart’ta Kahramanmaraş’ın hem büyükşehirde hem de tüm ilçelerde yeni bir destan yazılacak. Cumhur İttifakı’mız hem merkezde hem ilçelerde büyük bir farkla kazanacak. Cumhur İttifakı’nın kazanması demek, Kahramanmaraş’ın kazanması, milletin kazanması demektir. Çünkü Sayın Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan bu ülke üzerinde oynanan oyunları gördükleri için safları birleştirdiler. Bizlerde alanda birleştik. Burada hem AK Partili hem Milliyetçi Hareket Partili meclis üyesi adaylarımızla el ele, gönül gönüle hep birlikte daha iyi bir Türkiye daha iyi bir Kahramanmaraş daha yaşanılabilir bir kent uğrunda dolaşacağız. Son güne kadar çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Biz millet için, memleket için varız. Hiçbir fırsatçıya, bölücüye, bozguncuya fırsat vermeden bu seçimi yüz akı ile tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x