Kahramanmaraş Federasyonu, bürokrat hemşerilerle buluştu

Kahramanmaraş Federasyonu, bürokrat hemşerilerle buluştu

Kahramanmaraş Federasyonu, Ankara’daki bürokrat hemşerilerle bir araya geldi.

25 Ekim 2023 - 04:20

İstanbul’da faaliyet gösteren Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu Başkanı Uğur YİNANÇ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, memleketimize dair istişarelerde bulunmak üzere Ankara’da görev yapan Kahramanmaraşlı bürokrat hemşerilerimizle bir araya geldi. TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev yapan Afşinli hemşerimiz Gökalp GEDİKBAŞI’nın organize ettiği istişare toplantısı son derece samimi ve verimli ortamda gerçekleşti.

Ankara’da çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında üst düzey görevlerde bulunan Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin katılım sağladığı İstişare Toplantısına;

Yargıtay Üyesi Mikail ÖZDEMİR, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz DOĞAN, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda (E. Genel Müdür) Bakan Müşaviri Ali ÇEVİK, (E. Daire Başkanı) Başuzman Bilal ÇELEBİ, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda Genel Müdür Yardımcısı Akif GÜNKUT, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda (E. Güzel Sanatlar Genel Müdür Yrd.) TRT Sanatçısı ve Necmettin AKBEN, Milli Eğitim Bakanlığı (E.Teftiş Kurulu Başkan Yrd. ve Daire Başkanı) Başmüfettiş İrfan KAYA, Enerji Bakanlığı’nda Daire Başkanı olarak görev yapan Gökalp GEDİKBAŞI ve Aziz KÖMÜRCÜ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan (E. Daire Başkanı) SGK Müfettişi Süleyman DEMİR, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı (E. Ağır Ceza Hakimi) Ramazan KILINÇ, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda Daire Başkanı Orhan KOCA, Çankaya İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz DOĞAN, Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ejder OKUMUŞ, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlyas GÖKHAN, Halkbank (E. Daire Başkanı) Avukat Coşkun Necmi SAVAŞ, KİCKBOKS Federasyonu Genel Sekreteri Harun DEMİR, TES-İŞ Ankara Şube Başkanı Hakan ATAÇ ve Şube Başkan Yrd. Ali ARIKAN, Türk Sağlık Sen Ankara Şube Başkanı Ahmet GÖK, MTA Genel Müdürlüğü’nde Sivil Savunma Uzmanı (E. Subay) Fatih Alparslan BENLİ, Hemşireler Derneği Başkanı Funda AYTAÇ ve Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev yapan hemşehrimiz Ömer KARA katılım  sağladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı