Kahramanmaraş Hentbolde yarı finalde!

Kahramanmaraş Hentbolde yarı finalde!

2016 - 2017 Sezonu okul sporları yıldızlar kız-erkek hentbol müsabakalarında Kahramanmaraş adını yarı finale yazdırdı.

14 Mayıs 2017 - 00:26

Okul Sporları kapsamında Niğde ilindeki grup müsabakasına katılan Kahramanmaraş takımı grubundan şampiyon olarak yarı finale adını yazdırmasını bildi. 2016-2017 Sezonu okul sporları yıldızlar kız-erkek hentbol müsabakaları tamamlandı. 04-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Nigde de düzenlenen müsabakalar sonuçlandı. 03 Mayıs 2017 tarihinde il milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda saat 18.00’da yapılan teknik toplantı ’da 9 takım Erkeklerde, 10 Takım’da kızlarda kura çekimine katılımda bulundular. Yapılan kura çekiminden sonra 04 Mayıs 2017 tarihinde müsabakalar il müdürlüğü 75. Yıl spor salonunda Saat 09.00’da başlayarak, 7 maç tertiplenmiş ve 4 gün boyunca müsabakalar devam etti. Müsabakalarda kız ve erkeklerde toplamda 266 sporcu ile müsabakalar gerçekleşmiş olup, 19 antrenör, 8 hakem ve 1 gözlemci müsabakaların yönetilmesinde görev yaptı.

Oldukça heyecanlı gecen müsabakaları yakından takip eden Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Niğde’de tertiplenen okul sporları Hentbol Yıldızlar Kız-Erkek müsabakalarına katılan ve dereceye giren takımları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Erkeklerde Mersin, Kahramanmaraş, Mardin, kızlarda ise Karaman, Gaziantep,  Ankara takımları gruplarında birinci olarak yarı finale yükseldi. Dereceye giren takımların sporcularına 266 adet madalya verildi.

Yapılan müsabakalar sonucunda ise oluşan sıralamada A grubu Erkekler 1.si Mersin B Grubu 1.si Kahramanmaraş, C Grubu 1.si ise Mardin olurken Kızlarda ise; A Grubu 1.si Karaman, B Grubu 1.si Gaziantep, C Grubu 1.si ise Ankara olmak üzere gruplarını 1.sırada tamamlayarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. (HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x