Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nden öğrencilere...

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'nden öğrencilere seminer

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine stres yönetimi, öfke kontrolü ve KADES’i anlattı.

17 Mart 2022 - 04:12

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama da; “15.03.2022 Salı Günü MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 14.00 -15.30 saatleri arasında İl Emniyet Müdürümüz Sayın Salim CEBELOĞLU, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Emin ILGIN, Çocuk Şube Müdür V. Şaban PAKSOY, TDP Şube Müdürlüğü personelleri katılımıyla etkinlik düzenlenmiştir. Oldukça samimimi bir ortamda geçen etkinlikte İl Emniyet Müdürümüz Sayın Salim CEBELOĞLU öğrenciler ile karşılıklı sohbet etmiştir.

Ayrıca Psikolog Dilek ÖZAKDAĞ stres yönetimi ve öfke kontrolü, Komiser Yardımcısı Hasan BOZKURT ise Aile İçi Büro Amirliklerinin iş ve işlemleri ile Kadın Acil Destek Uygulamasının (KADES) tanıtımı konularında bilgilendirme yapmıştır. TDP Şube Müdürlüğü olarak 112 Acil Çağrı Sistemi Tanıtımı, Polislik Meslek Tanıtımı, Asayiş olayları ve Teknoloji bağımlılığı konularında gerekli bilgilendirmeler yapılarak konular ile ilgili broşür dağıtımı yapılmıştır. Etkinlikte öğretmen ve öğrencilerden oluşan toplamda 300 kişi bilgilendirilmiştir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x