Kahramanmaraş’ın adayları Ankara’da

Kahramanmaraş'ın adayları Ankara'da

Memleket işi, gönül işi” sloganı ile yola çıkan AK Parti’de Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 11 maddelik seçim manifestosunu bugün Ankara Arena’da açıklayacak. AK Partinin Kahramanmaraş’ta ki adayları ise Ankara’da ki alanda yerini aldı.

01 Şubat 2019 - 04:55

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, seçim startını vermek üzere Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıya katıldı. Sözlerine yerel seçimlerde yarışacak adaylarına başarılar dileyerek başlayan Erdoğan, "AK Parti'yi sandıkta açık ara birinci parti olarak çıkaracağınıza inanıyorum. Milli iradenin üstünlüğüne yürekten bağlı bir parti olarak, 31 Mart'ta sandıktan çıkacak sonucun milletimize hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Toplantıya katılan AK Partinin Kahramanmaraş’ta ki adayları adına konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör sosyal medya hesabından: “Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin ve teşkilatımızın gönülden destekleriyle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşek Aday Tanıtım Toplantısı için Ankara Spor Salonunda coşkuyla yerimizi aldık” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x