Kahramanmaraş’ın Dünyaya Açılan Penceresi Piserro, Mersin’de

Kahramanmaraş’ın Dünyaya Açılan Penceresi Piserro, Mersin’de

Kahramanmaraş’ın dünyaya açılan penceresi olan ve şehrin ekonomisine sağladığı katkılarla adından sıkça söz ettiren Piserro, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan Mersin’de bayi açtı.

11 Ekim 2021 - 03:59

Kahramanmaraş’ta kurulan ve kurulduğu bu yandan beri şehrin dünyaya açılan penceresi olan, bunun yanında da Kahramanmaraş ekonomisine ve sanayisine yaptığı katkılarla adından söz ettiren Piserro, Türkiye’nin en büyük şehirleri arasında yer alan Mersin’de Aslıhan Bolat öncülüğünde Mersin Üniversite Caddesi’nde bayi açtı.

Bayinin açılışında konuşan Aslıhan Bolat, “Büyük gurur ve mutluluk yaşıyorum. Piserro mağazasını buraya kazandıran bu markanın asıl sahibi Uğur Kısakürek’e teşekkür ederim. Mersin, Piserro gibi bir markayı kazandığı için şanslı. Hem bu markanın Türk olması ülkemizin ekonomisi için hem de Mersin için oldukça önemlidir” dedi.

Bayinin açılış seremonisinde konuşan Uğur Kısakürek ise “Kahramanmaraş merkezli markamız, 1973 yılında Ali Rıza Kısakürek tarafından temelleri atılan, bugün 700 çalışanı ile günlük 1200 takım elbise ve 1700 gömlek üretimiyle Türkiye’de erkek giyimin öncü markalarından bir tanesi. Böyle güzel bir yerde markamızı açtığımız için teşekkür ederim” diye konuştu.

kRCwT6.jpg
kRC0vp.jpg
kRC9dx.jpg
kRC79y.jpg
kRC6Uv.jpg
kRCdCM.jpg
kRSPsh.jpg
kRSkFn.jpg
kRSEV8.jpg
kRSRjj.jpg
kRSQYH.jpg
kRSVWo.jpg
kRSndU.jpg
kRSrvA.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x