Kahramanmaraş’ın Usta Kalemleri Kitap Fuarında okuyucularıyla...

Kahramanmaraş’ın Usta Kalemleri Kitap Fuarında okuyucularıyla buluşuyor!

Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği ve aynı zamanda Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Tarihçi Yazar Mehmet Işık, Yazar Ali Avgın ve Niyazi Kara Kitap Fuarında okuyucuyla buluşmaya hazırlanıyor.

10 Ekim 2018 - 02:58

11-21 Ekim tarihleri arasında Kahramanmaraş KAFUM’da düzenlenecek olan Uluslararası 5. Kitap ve Kültür Fuarının başlamasına sayılı günler kaldı. Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği usta kalemler okuyucuları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Teşkilat Serisi ile okurlarının kalbinde taht kuran, Türkiye’nin Derin Tarihi, Son Türkmen, Çanakkale 1915, Vatan Sevdalısı Atatürk, Bizans’ta Çanlar Sustu, Türklerin Kültür Kökeni, Osmanlı Tarihi, Ölüm Uykusu, Cihan Fatihi ve Sultan II. Abdülhamit gibi kitapların yazarı ve Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Tarihçi Yazar Mehmet Işık, Kahramanmaraş Uluslararası 5. Kitap ve Kültür Fuarında Yediveren Yayınları Standında kitaplarını imzalayacak.

Kayıp Sevda ve Han Duvarları: Kalbe Düsen Kor kitabının yazarı ve Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Araştırmacı Yazar Ali Avgın, özellikle Han Duvarları romanıyla kitapseverlerin gönlünü kazanmayı başarmıştı. Yeni kitabı Kayıp Sevda ile tekrar okuyucularıyla buluşmaya hazırlanan Yazar Ali Avgın, Kahramanmaraş Uluslararası 5. Kitap ve Kültür Fuarında kitaplarını imzalayacak.

Yürek yanmadıkça göz yaşarmaz ve Katreden ummana sloganı ile kaleme aldığı Çeşm kitabı ve Çorak topraklarda yeşeren bir tutam aşk cümlesi ile okurlarına sunduğu Toprak Kokusu kitabının efsane yazarı Eğitimci Yazar Niyazı Kara, Kahramanmaraş Uluslararası 5. Kitap ve Kültür Fuarında Yediveren Yayınları Standında kitaplarını imzalayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...