Kahramanmaraş’ın Yeni Gözdeleri

Kahramanmaraş'ın Yeni Gözdeleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Parklar ve Millet Bahçeleri vatandaşlar tarafından Büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar özellikle hafta sonu ailesi ile piknik yapmak için bu bölgeleri tercih ediyor.

09 Ağustos 2018 - 11:11

Kahramanmaraş'a yapılan Millet Bahçeleri ve parklar vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Özellikle hafta sonu vatandaşlar aileleri ile buralarda güzel zaman geçiriyor. Vatandaşlar buraları öylesine benimsemiş ki, ailecek doğum günü kutlayan bir ekip ile de karşılaştık.


Mikrofonumuzu vatandaşlara uzattığımızda ise şu yanıtları aldık;

Özgür Duzman, ''Kahramanmaraş’ımıza böyle bir tabiat alanı yapılması gerçekten hoşumuza gitti. Buranın daha da büyüyeceğini söylüyorlar, hani bu parkın aşağıya doğru devam edeceğini söylüyorlar. Bu beni gerçekten çok mutlu etti yani belediye başkanımızın yapmış olduğu çok güzel bir şey bu bizim gibi halkların böyle parklara ihtiyacı var. Türkiye’de sanırsam ikinci park olacakmış, ben gerçekten tebrik ediyorum Belediye Başkanımızı buradan. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a bunlar için çok teşekkür ederim.''


Aliizzet Begoviçten çok memnun olduğunu belirten bir vatandaş ise, ''Büyükşehir belediye başkanımız dev bir proje yaptı buraya. Gerçekten şu çocukların bile burada ailelerini bırakarak güveneceği park oluştu. Teşekkür ederiz Belediye başkanımıza hizmetlerinin devamını diliyoruz. Şuanda olması gerekeni yapmışlar zaten.''


Ahmet Doğdu ise Park çok güzel çok serin çok memnunuz her gün geliyoruz dedi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti.  Ahmet Doğdu parkta bulundukları sırada bir kez Başkan Erkoç ile karşılaştıklarını ve kendisi ile selamlaştıklarını, memnuniyetleri ilettiğini söyledi.


Muhammet Mustafa Doğdu, ''Belediyemizin çok güzel bir hizmeti, kavşaklarımız yapıldı parklarımız yapıldı. Park alanlarımız sadece burası değil diğer alanlarımızda çok güzel oldu. Biz sayın belediye başkanımıza hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.


Kahramanmaraş'ın bir diğer doğal güzelliklerinden birisi olan Taş Köprü ise özellikle haftasonları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Gölet manzarası ile su kenarında serin bir şekilde vakit geçirmek isteyenler, taş köprü de fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar burayı tercih ediyor.


Aliya İzzetbegoviç, 15 Temmuz millet parkı, Muhsin Yazıcıoğlu parkı, Arslanbey mesire alanı, Kapıçam, Kılavuzlu, Menzelet ve saymakla bitmeyen bir çok doğal yaşam alanları, parkları ile Kahramanmaraşlı vatandaşlar şehir içerisinde veya yakınlarında haftasonlarını ailesi ile birlikte değerlendirebiliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...
Başkan Görgel, Koltuğu Minik Başkan Tuğsem’e Devretti
Başkan Görgel, Koltuğu Minik Başkan Tuğsem’e Devretti