Kahramanmaraş Polis’inden operasyon: 99 kişiden 61’i...
Reklam

Kahramanmaraş Polis’inden operasyon: 99 kişiden 61'i tutuklandı

Kahramanmaraş’ta Emniyet ekipleri, aranan şahıslara yönelik yaptığı operasyonda 99 kişiyi yakaladı. yakalanan 99 kişiden 61'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

10 Kasım 2020 - 03:38

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde aranan şahısları yakalamak için operasyon yaptı.

Suçun minimize edilmesi amacıyla, suç işlemeye eğilimli sabıkalı aranan şahısların yakalanması için çok sayıda adresi tespit eden polis ekipleri, hedef şahısları gizlendikleri adreslerde yakalamak için takip yaptı. Yüzlerce adrese çok sayıda polis ile baskın yapan polis, ard arda gözaltı yaptı.  Adreslerde yakalanan şüphelilerden kimliksiz olanlar ve kimliğinden şüphe duyulanlar ayrıntılı parmak izi tetkikinden geçirilerek kimlikleri saptandı. Bir çoğunun yakalanmamak için sürekli adres değiştirdiği de tespit edildi.

Böylelikle polisin yaptığı çalışmada çeşitli ceza ve suçlardan aranan 99 şahıs yakalandı.

Operasyon kapsamında tasarlayarak adam öldürme suçundan aranan Niyazi Ş (53) ve kasten öldürme suçundan aranan Mehmet Ö'nün (48) de olduğu, hırsızlık, uyuşturucu, yaralama, gasp, çocuğun cinsel istismarı gibi suçlardan 13 yıla kadar değişik miktarlarda hapis cezası ile aranan 61 kişi ve farklı suçlardan yakalama kararı ile aranan 38 kişi yakalandı.

Yakalanan 99 şahıs emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi, 61'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi