Kahramanmaraş reis’ine yine sahip çıktı

Kahramanmaraş reis’ine yine sahip çıktı

Her mitinginde yüzbeni yakın kalabalıkla Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayan Kahramanmaraş yine meydanları hınca hınç doldurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ve ekibinin organizesiyle Erdoğan’ı dinlemeyen gelen kalabalığın bir ucu Müftülük meydanında iken diğer ucu da SSK kavşağına ulaştı.

20 Şubat 2017 - 13:07

Kahramanmaraş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Hava sıcaklığının 7 derece ve rüzgarlı olduğu bir ortamda onbinlerce Kahramanmaraşlı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşku ile karşıladı.

Kahramanmaraş’a onlarca kez gelen Recep Tayyip Erdoğan hiçbir seçimde Kahramanmaraş’ı es geçmedi. 5 genel 3 yerel ve 2’de referandum seçimlerinde Kahramanmaraş’ta Müftülük Meydanında halka seslenen Recep Tayyip Erdoğan’ı Kahramanmaraşlı bir kez daha bağrına bastı.

Coşkudan hoşnut olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise soğuk havaya rağmen toplanan kalabalığı ‘muhteşem’ olarak nitelendirdi. Bir gazetecinin törene katılımın nasıl olduğunu sorması üzerine, "Doğal olarak buraya baktığımız zaman soğuk Maraş'ta hava. Yani katılıma baktığımız zaman bu katılım, soğuk havaya rağmen muhteşemdi. Heyecan, coşku hepsi çok çok iyiydi." yanıtını verdi. Aynı gazetecinin "Kahramanmaraş size hep destek verdi, yalnız bırakmadı" sözleri üzerine Recep Tayyip Erdoğan, "Ta başından beri her zaman Maraş yanımızda oldu. Bütün gücüyle, kuvvetiyle her zaman ve cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüzde 71,5 oy verdi. Onun için ne desem az." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandumla ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine de "Ben Maraş'a da güveniyorum, Türkiye'ye de güveniyorum." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı