Kahramanmaraş’ta bu kalabalık seçim kazandırır!

Kahramanmaraş'ta bu kalabalık seçim kazandırır!

Bir dönem Elbistan için önemli işlere imza atan ve hala ismi her yerde bulanan Millet İttifakı Adayı Abdullah Paksoy seçim bürosu açılışı izdihama neden oldu. Yaklaşık 10 bin kişinin bulunduğu alan da Abdullah Paksoy Selife çekinmeyi ihmal etmedi.

26 Şubat 2019 - 06:02

Millet İttiakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy'un seçim bürosunun açılışı büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Açılışa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, İYİ Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, CHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan il ve ilçe başkanları ile belediye meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


ELBİSTAN'I İL YAPSINLAR CEKETİMİ ALIR ÇEKİLİRİM

Aday olduktan her fırsatta söylediği: “Elbistan'ı il yapsınlar ceketimi alır çekilirim” diyen Paksoy: “Elbistan'ı 2023 yılına kadar büyütüp il yapacaklarını söylüyorlar. 2023'ü beklemesinler ben 145 bin nüfuslu Elbistan'ın kaderi ile oynamam, il yaptıkları gün adaylıktan çekilirim ve ceketimi alır çıkarım" dedi.


HAVAMIZI SUYUMUZU SATTILAR

Paksoy’un konuşmasından satır başları şöyle: “Diyorlar ki önce Elbistan’ı büyütüp sonra İl yapacağız. Ama vatandaşımız kanmaz bu laflara artık. Artık susmayacağız, biz susttukça üstümüze geliyorlar. Sustuk havamız, toprağımız, suyumuz gitti. Fabrikalarımızı sattılar. Termik Santralinden iki bin işçi bir günde kapı dışarı edildi.


90 BİN VATANDAŞ ZEHİRLENDİ SESLERİ ÇIKMADI

Bizler bu meydanlarda kimin duyarsız kaldığını sizlere anlatacağız. 90 bin vatandaşımız sudan zehirlendi seferberlik ilan edilmedi, seçim geldi şimdi seferber oldunuz yama yapıyorsunuz


CUMHUR İTTİFAKI ADAYI İLÇEYİ TANIMIYOR

Neden bu kadar duyarsız kaldınız? Neden bir şey yapmadınız? Elbistan için? 31 martta sandığa gideceğiz. Sandıkta Elbistan’ın Başkanı’nı seçeceksiniz. Seçeceğiniz kişi Elbistan’ı tanımak zorunda. Dışardan atamayla Elbistan’a Başkan adayı gönderdiler gönderdikleri aday Elbistan’ı ve insanımızı tanıyor mu? Gönderdikleri aday Elbistan’ı tanımıyor, Elbistanlı vatandaşta bu adayı tanımıyor. Diyorlar ki bu aday için özgeçmişi çok iyi, başarılı birisi İller bankasında genel müdür yardımcılığı yapmış. Atamayla Balıkesir’e Genel sekreter olmuş ve atandıktan sonra bir ihale şartnamesi hazırlamış. Televizyonlarda bol bol gösteriliyor yolsuzluk yapmış daha sonrasında görevden alınmış ama Elbistanlı hemşerilerimiz herşeyin farkında 31 mart akşamı bunlara gerekli dersi verecektir. Sloganları gönül belediyeciliği bunların ama Elbistanlı hemşerilerimizi tanımayan bir insan nasıl gönül belediyeciliği yapacak. Bana çok sataşıyorlar ama sataşsınlar ben aldırmıyorum onları Allah’a havale ediyorum. Elbistan’ımıza hayvan borsasını, açık pazarı, et kombinasını, terminalı ve bir çok hizmeti ben yaptım hizmetlerimiz saymakla bitmez ama Cumhur İttifakının adayına gidin bir sorun bakalım Tepebaşı Caddesi neresi biliyor mu?


GÖREVDEN ALMAK İÇİN NE İÇİN BEKLEDİNİZ

2009 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Elbistan’a geldi ve Elbistan belediyesi ile iktidarı birleştirin dedi. Vatandaşlarımızın büyük bir hayali var İl olmak. 2009 yılından sonra seçimlerde ellerinde 5 yıllık hizmet zamanı vardı ama bir şey yapmadılar. Sonraki seçimlerde bir furya daha çıktı ortaya Elbistan’ı Büyükşehir ile birleştirmek gibi. Mevcut Belediye Başkanı’nı görevden Partiden ihraç ettiler seçime de dört ay kala da görevden aldılar peki ya neden 4 yıl önce yapmadınız neden görevden almadınız? Elbistan’ı neden sahipsiz bıraktınız 4 yıl boyunca ne yaptınız bu memleket için?”


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...