Kahramanmaraş’ta depremzedelere konut yapmak üzere arsalar...

Kahramanmaraş'ta depremzedelere konut yapmak üzere arsalar hazırlandı

Kahramanmaraş Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Pazarcık'ta 81, Türkoğlu ilçesinde 1 adet arsa yerinde dönüşüm projesine hizmet vermek üzere açık artırma ile satışa hazırlandı.

10 Kasım 2023 - 17:42

16 Kasım 2023 tarih ve saat 10.30'da açık artırma ile satışı yapılacak arsalar için bilgilendirme yapıldı. 24 ay vadeli KDV'den muaf, yüzde 25  peşinatlı satılacak arsalar için aranan şart, depremzede olması gerekiyor.

Satışa çıkan arsalar için ikamet şartı bulunmakta olup, online katılım da sağlanabilecek. Satışlarda KDV muafiyeti ve uygun ödeme koşulları sunulacak.

Bakanlığın satışa çıkardığı yatırımlık 245 muhtelif arsa KDV'den muaf olacak. Kanuni faizin uygulanacağı satışlarda tutarın yüzde 25'i peşin olacak, kalan tutara ise 24 ay vadeyle yapılacak.

Açık artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler katılım teminatı olarak toplantı öncesinde; Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş'nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN nolu TL hesabına talip oldukları her taşınmaz için katılım teminatı ödemek zorunda.

Arsalar 83.000 TL ile açık artırma ile satışa sunulacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol Açıyor
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol...