Kahramanmaraş’ta emekli yaşlı öğretmene kanlı saldırı
Reklam

Kahramanmaraş'ta emekli yaşlı öğretmene kanlı saldırı

Yine Kahramanmaraş'ta gözü dönmüş caniler harekete geçti. Ulu orta yerde, güvenlik kameraların önünde, şehrin göbeğinde bir vatandaşımıza vahşice ölümüne saldırıp öldürmek istediler. 30.06.2022 Tarihinde akşamüzeri saat 19.30-20. 00 sularında yaşlı emekli öğretmen sopalı, bıçaklı saldırıya uğradı.

03 Temmuz 2022 - 01:24

Olay Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Bahçelievler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı üzerinde Hacı Mehmet Kalay Kız Anadolu İmam hatip Lisesi önündeki kavşak üzerinde gerçekleşti. Emekli öğretmen Mustafa Kurt henüz bilinmeyen bir sebepten sopalı, bıçaklı iki kişi tarafından ölümüne darp edildi. Elinden, kolundan, sırtından ve göğsünden ağır darbeler alan Kurt, Hastaneye kaldırılıp ameliyat edildi. Kurt, başından geçen olayı şu şeklide açıkladı.

"Ben 30.06.2022 tarihinde perşembe günü saat 19.30'20.00 sularında çarşıdaki işlerimi yaptım. Öğretmen evine uğradım sonra oradan çıkıp müftülük altında bulunan Ardıç marketin önünden aşağı evime doğru yürüdüm. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi önündeki kavşağa yirmi beş metre olan noktaya gelmiştim. Orada bulunan inşaat kulübesinin arkasından eli sopalı ve bıçaklı iki bin bana yaklaştığını fark ettim. Biri yaklaşık 1.90 cm boyunda esmer, uzun boylu, diğeri zayıf 18 yaşlarında orta boylu olan iki kişiyi gördüm. Şüphelendim. Tedbir almaya çalıştım ancak çok hızlı hareket ederek sağ ve sol koluma çok sayıda sopalarla darbe indirdiler. Ben başımı korudum. O sırada bana

 " Sana gününü göstereceğiz" gibi tehditler savurdular.  Çok süratli bir şekilde sopaları göğsüme, sırtıma ve elime indirdiler. Ben toparlanıp çok yüksek sesle bağırınca kaçtılar. Olay yaklaşık bir dakika sürdü. Oraya yakın olan köşedeki köfteci yardıma geldi ben resimlerini çekmek istedim. Elimde kırık ve kolumda kırık olduğu için resim çekemedim. Telefonu yardıma gelen bir arkadaşa verdim. Resimleri çektiler. Polisi ve sağlık ekibini aradılar. Polis hızlıca olay yerine geldi arkasından da ambulans geldi. Beni hastaneye kaldırdılar. Kolumdan ve elimden kırıklar ve vücudumun diğer yerlerindeki ağır travmalar için ameliyata alındım.  Beni planlı bir şekilde öldürme kastıyla geldiklerini düşünüyorum.  Henüz kim olduklarını bilmiyorum. Polisimizin yoğun çalışmasıyla yakında kimler oldukları ortaya çıkar. Benim gibi yaşlı, emekli bir öğretmenden kim ne ister bilmiyorum. Bu şehir Teksasa döndü. Hayatımız her an saldırıya uğrama kaygısıyla evimizden çıkamaz olduk. Devletimiz bu eli sopalı canilerin üstesinden gelecektir. Hak ettikleri cezayı alacaklardır. " dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hakan.bozkurt
    1 yıl önce
    Polis bu işi çözmeli.olay üstünden üç gün geçmiş.hala ipucu yok polis karartmami yapıyor yoksa.milliyetciler nerede .sahip çıkmazlar dava adamlarina
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”