Kahramanmaraş’ta fabrika çalışanlarından Türk Kızılay’a...
Reklam

Kahramanmaraş’ta fabrika çalışanlarından Türk Kızılay’a kan bağışı

Kahramanmaraş Çabasan Tekstil Fabrikası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yönetim kurulu ve çalışanlarıyla Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu.

19 Ağustos 2022 - 16:18

Dulkadiroğlu İlçesi Karasu Ferhuş Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde yer alan merkezilerinde gerçekleşen kan bağışında konuşan Çabasan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı-KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu,  “Her yıl iki kere Kızılay’a firma olarak kan bağışında bulunuyoruz. Bu kan bağışını çalışan arkadaşlarımızın isteği ve onların rızasıyla yaptığımız bir farkındalık. Herkesin her an ihtiyaç duyabileceği bu durum karşısında sağlıklı iken kan vermeli diye düşünüyorum. Bu işi düzenli olarak yapmaya çalışıyoruz. Umarız bir hastamıza şifa oluruz. Bir insanın hayatta kalmasına sebep olmak Bu sevinci yaşamalısınız” dedi.

“İYİLİK BULAŞICIDIR”

Çabasan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Balcıoğlu ise, “İyilik bulaşıcıdır lafındaki gibi biz bu artık bu iyiliği tüm ekip arkadaşlarımıza, şirketler gurubumuza ulaştırdık, bulaştırdık artık. Artık bizler için gelenek hale geldi. Burada yapılan kan bağışının ihtiyaç anında, olmadığı, kritik anlarda bir kişinin hayatını kurtardığı, bir kişiye fayda sağladığı düşüncesiyle başladığımı bir iyilik hareketi. Bundan da gurur ve mutluluk duyuyoruz. Kan bağışı en kıymetli yardım ve destektir diye düşünüyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...