Kahramanmaraş’ta “Finansal Okuryazarlık ve Kadının Ekonomik...
Reklam

Kahramanmaraş’ta “Finansal Okuryazarlık ve Kadının Ekonomik Güçlenmesi” paneli

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kahramanmaraş’ta Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Semineri düzenledi.

05 Mayıs 2019 - 03:44

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü kadınların ekonomik güçlenmesine ve para yönetimi, gelir, harcama, birikim, varlık, borç, tasarruf, yatırım, yatırım araçları, bireysel emeklilik sistemi gibi konularda  farkındalıklarının artırılmasına yönelik destek ve teşviklere ilişkin bilgi verilmesi amacıyla  “Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Seminerleri” düzenlenmektedir.

Bu kapsamda Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Kahramanmaraş Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda 03.05.2019 tarihi saat 14:00 de Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Semineri gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından  düzenlenen seminere Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Milletvekili Sayın Habibe Öçal, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Sertpolat, İş Kur İl Müdürü Ali Yüce, SGK İl Müdürü Harun Akbalaban, Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz,  Kamu Kurum Müdürleri,  Müdür Yardımcıları  ve beş yüz elli ev hanımı katılım sağlamıştır. 

Programda Milletvekili Sayın Habibe Öçal ve Kahramanmaraş Vali Vahdettin Özkan konuşma yaptı.

Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Gözde Cerit moderatörlüğünde gerçekleşen  seminere  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli Sosyal Hizmet Uzmanı Edip İpek, TOBB Kadın Girişimciler Kurul Üyesi İnci Okumuş, TİSVA Şube Yönetici Vekili Hicran Yenisolak, İŞKUR Şube Müdürü Muhsin Naz ve KOSGEB KOBİ Uzm. Ertuğrul Sinan Kızmaz'ın konuşmacı olarak katılım sağlamış olduğu seminerde  kadınların ekonomik güçlenmesine yönelik destek ve teşvikler ile finansal okuryazarlık hakkında bilgilendirme yapılmış, gelen sorular kurum temsilcileri tarafından cevaplandırılmıştır. Seminer sonunda kadın katılımcılara hediye ve katılım belgesi takdim edilmiş ve  program sonlandırılmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...