Kahramanmaraş’ta Geleneksel Bayramlaşma Töreni

Kahramanmaraş'ta Geleneksel Bayramlaşma Töreni

Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda Ramazan Bayramı münasebetiyle Milli İdare Meydanı’nda geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşmaya kent protokolünün yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

21 Nisan 2023 - 22:24

Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda Ramazan Bayramı münasebetiyle Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Vahit Kirişçi ve Vali Ömer Faruk Coşkun, Kent protokolü ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerle bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri M. Cihat Sezal, Habibe Öçal, Koordinatör Valiler, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütlerinin temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Geleneksel bayramlaşma programına katılan hemşehrilere teşekkür eden Bakan Vahit Kirişçi ve Vali Coşkun, Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberliğin ve kardeşliğin daim kılması dileğinde bulunarak, bütün hemşerilerin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cevizin 6 faydası
Cevizin 6 faydası
Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını İyileştiriyor
Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını...