Kahramanmaraş’ta huzur operasyonu

Kahramanmaraş’ta huzur operasyonu

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan huzur uygulamasında 17 aranan şahıs yakalandı.

27 Haziran 2018 - 03:36

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezi ve ilçelerde yapılan huzur operasyonunda 17 şahsın yakalandığı öğrenildi. Umuma Açık Yerler, Park ve Bahçeler ve Sabit Yol Uygulaması İle Şüpheli Şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan huzur uygulamasında değişik suçlardan aranan 17 şahıs yakalanırken, çeşitli ihlallerden 4 araca ceza yazıldığı, 1 şahsa ceza tatbik edildiği belirtildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Tarafından İl Merkezi ve İlçelerde Umuma Açık Yerler, Park ve Bahçeler ve Sabit Yol Uygulaması ile Şüpheli Şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan huzur uygulamasında değişik suçlardan aranan 17 şahıs yakalandı.

Çarşamba günü 20.00-22.00 Saatleri Arasında Kahramanmaraş İl Geneli Polis Sorumluluk Bölgesinde Yapılan Huzur Operasyonunda; Kahramanmaraş İl Genelinde 71 Polis Ekibi ve 360 Personelin katılımıyla huzur operasyonu yapıldı. Huzur uygulamasında 2.151 şahıs sorgulanırken, 352 araç kontrol edildi. 4 araca değişik ihlallerden 1.326 TL ceza tatbik edildi. 240 umuma açık yer kontrol edildi.

1 Şahsa Kabahatler Kanununun İlgili Maddelerinden Toplam 124 TL Para Cezası Uygulandı.Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanmak, Borçlunun Ödeme Şartını İhlal, Vergi Usul Kanununa Muhalefet, Dolandırıcılık, Askeri Kanununa Muhalefet ve Yoklama Kaçağı gibi değişik suçlardan aranan 17 şahıs yakalandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı