Kahramanmaraş’ta İLKSAN seçimi yapıldı

Kahramanmaraş’ta İLKSAN seçimi yapıldı

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesinde İlkokul Öğretmenleri sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Sandığı (İLKSAN) ilçe temsilciliği seçimi gerçekleştirildi ve sonuçlar açıklandı.

11 Nisan 2016 - 15:08

Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen seçimlere Eğitim-Bir-Sen yapılan seçimlere katılmama kararı aldığından dolayı aday göstermedi. İLKSAN Seçimine Türk Eğitim-Sen  aday olan Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Boztepe, Kahramanmaraş Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hasan İğdeş ve Yahya Kemal İlkokulu Öğretmeni Mustafa Düşüngülü  katıldı.

Dulkadiroğlu ilçesinde iki temsilcinin seçileceği seçim sonunda geçerli oyların dağılımı şöyle oldu:

Hasan İğdeş 131, Mustafa Düşüngülü 108, Yılmaz Bozepe 101 oy aldı

Bu sonuçlara göre Hasan İğdeş ve Mustafa Düşüngülü İLKSAN Temsilcisi olarak seçilmiş oldular. Seçim sonucun belli olmasıyla birlikte Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Boztepe seçilen arkadaşlarını tebrik etti, başarılar ve hayırlı olması dileğinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkiye’nin UNESCO Tescilli Tek Masal Anlatıcısı Fatma Önkol Konuşuldu
Türkiye’nin UNESCO Tescilli Tek Masal Anlatıcısı Fatma Önkol...
Başkan Görgel: “Sağlam Altyapı Üzerine Güçlü Bir Gelecek İnşa Ediyoruz”
Başkan Görgel: “Sağlam Altyapı Üzerine Güçlü Bir Gelecek...