Kahramanmaraş’ta Spor Toto 2022 Yıldızlar Türkiye Judo...
Reklam

Kahramanmaraş’ta Spor Toto 2022 Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası başladı

Türkiye Judo Federasyonu tarafından 13-15 Mayıs tarihlerinde Merkez Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek şampiyonanın kura çekimi ve tartının ardından müsabakalar başladı.

15 Mayıs 2022 - 02:33

Buna göre, 63 ilden 405'i kadın, 528'i erkek olmak üzere toplam 933 judocu madalya mücadelesi verecek.

Spor Toto 2022 Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası 13-14-15 Mayıs  tarihlerinde Merkez spor Salonu’nda başladı. Federasyonun ilk yurt içi Türkiye Şampiyonası’nda, 63 ilden; 405'i kadın ve 528 erkek judocu kürsüye çıkmak için mücadele edecek.

3 gün sürecek müsabakaların kura çekimi ve teknik toplantısında Gençlik spor il müdürü Cemil Boz ve Onikişubat Gençlik ve spor ilçe Müdürü Kadir Gemci , bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Valiliğimiz, halkımız sizleri burada konuk etmekten büyük heyecan duyuyor. Katılan tüm ekiplere başarılar diliyorum" dedi.

Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Kahramanmaraş judo için ayrı bir önem taşıdığını hatırlatarak, Uluslararası Judo Federasyonu tarafından örnek projeye sahip Kahramanmaraş judo ile dünyada adını duyurmanın haklı gururunu yaşadığını ifade etti.

Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda dereceye girecek sporcularımız milli takıma çıktığını kaydeden Huysuz, açıklamasının devamında ise, "Yetiştirdiğiniz sporcular, sizleri rol model alıyorlar. Milli takımlara judocu yetiştirdiğimiz için sizleri ve emeğinizi alkışlıyorum. 2024 ve 2028 Olimpik kadroları sizlerin vereceği eğitimlerle şekillenecek” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay’ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Mesajı
Başkan Okay’ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz...
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”