Kahramanmaraş’ta vaka artışının sebebi eş dost ziyareti
Reklam

Kahramanmaraş’ta vaka artışının sebebi eş dost ziyareti

Kahramanmaraş’ta uzun zamandır kontrol altında olan koronavirüs vakaları son haftalarda artışa geçerek kontrol edilemez bir duruma geçti. Yaşanan vaka artışlarının ciddi bir kısmının eş, dost ve akraba ziyaretlerinden dolayı olduğu öğrenildi.

05 Kasım 2020 - 02:05

Kahramanmaraş’ta uzun zamandır başarılı bir şekilde kontrol altında tutulan koronavirüs salgını, son günlerde kontrol dışına çıkmış durumda. Kahramanmaraş’ta vatandaşların bilinçsiz davranışları sonrasında patlama yaşayan koronavirüs vakalarının büyük bir oranının eş, dost ve akraba ziyaretlerinden olayı olduğu öğrenildi. Yaşanan vaka artışlarından sonra ise Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, yeni aldıkları kararlar ile vakaları tekrardan kontrol altına alınması için yoğun mesai harcıyor.

Eş, dost ve akraba ziyaretlerinden dolayı artış yaşanan vakaların ardından duyuru yayımlayan Kahramanmaraş Valiliği, vatandaşlardan salgın ortamında ev ziyaretlerinin yapılmaması gerektiğini ve bu durumun salgının yayılmasını önlemek açısından hayati bir öneme sahip olduğunu duyurdu.

Vatandaşlardan bu konuda hassasiyet beklediklerini ifade eden Valilik, “Vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına gösterdikleri özenin yanında bu süreçte ev ziyaretlerinin kesinlikle yapılmaması, salgının önlenmesi bakımından hayati öneme sahiptir” açıklamasını yaptı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...