Kahramanmaraş’tan 7 firma katılıyor!

Kahramanmaraş'tan 7 firma katılıyor!

Milyar dolarlık sektörün uluslararası buluşmasına Kahramanmaraş çıkarması! Tarsus Group bünyesindeki Life Media tarafından Zücaciyeciler Derneği ZÜCDER’in destekleriyle düzenlenen Uluslararası IDEAL HOMEX Ev Eşyaları, Züccaciye, Dekoratif Ürünler ve Çeyiz Fuarı için geri sayım başladı.

20 Mart 2018 - 02:40

29 Mart – 01 Nisan tarihlerinde İstanbul Tüyap’ta gerçekleştirilecek fuarda yurt içi ve yurt dışından katılımcılar züccaciye, cam, porselen, seramik, çelik mutfak eşyaları, plastik ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mutfak eşyaları, dekoratif ev aksesuarları, hediyelik eşya, aydınlatma, ev tekstili ve çeyiz ürünlerinde 2018’in en yeni trendlerini sergileyecek.

Bu yıl 13. kez kapılarını açmaya hazırlanan IDEAL HOMEX’e Kahramanmaraş’tan tam yedi firma katılıyor. 1991 yılında kurulan Arzu Çelik paslanmaz çelik mutfak eşyalarını, Aykut Mutfak Gereçleri “Erena” ve “Moonalight” markalı tasarımlarını, Elvira Metal ise seramik ve granit ürünlerini  IDEAL HOMEX’te görücüye çıkaracak. Yine Kahramanmaraş’tan fuara katılan Grand Metal, paslanmaz çelik pişirme araçlarını, KM Metal tencere, tava, çaydanlık ve cezve takımlarını, Vav Mutfak ile Yonca Lines de mutfak ve ev gereçleriyle ilgili yeniliklerini, dünyanın dört bir yanından gelen fuar ziyaretçileriyle buluşturacak. 

Dünya genelinde 15 farklı ülkede 130’un üzerinde fuar ve konferans etkinliği gerçekleştiren Tarsus Group’un küresel gücünü de arkasına alan IDEAL HOMEX, 29 Mart’ta kapılarını açıyor. Grup bünyesindeki Life Media tarafından düzenlenen IDEAL HOMEX 2018, züccaciye ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren imalatçı, ihracatçı, ithalatçı ve distribütör firmaları, başta perakende mağazaları ve horeca ekipmanı ihtiyacı bulunan turizm yatırımcıları olmak üzere, alışveriş merkezleri, zincir mağazalar, toptancılar ve profesyonel alıcılarla buluşturacak. 

 

Maraşlı sektör profesyonelleri, alanlarıyla ilgili yenilikleri

 

IDEAL HOMEX 2018’de bulacak!

Ziyaretçilerine, sektör liderleriyle bir araya gelme, 50 binin üzerinde yeni ürünü ve yüzlerce katılımcıyı tek çatı altında inceleme, sezonun tüm yeniliklerini yerinde görme, gelecek yılın tasarımlarıyla bugünden tanışma ve pek çok sektörden farklı üreticileri aynı platformda bulma avantajı sunan IDEAL HOMEX 2018, Kahramanmaraşlı sektör profesyonellerine de yeni işbirliği fırsatlarının kapılarını açacak.

“Sofra ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif Ev Aksesuarları ve Hediyelik Eşyalar, Elektrikli Ev Aletleri, Plastik Ev Gereçleri, Çelik Mutfak Eşyaları, Cam, Porselen ve Seramik” ana kategorilerinde düzenlenen IDEAL HOMEX 2018 hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz online davetiye için www.idealhomefuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı