Kahramanmaraş’tan Afrin’e gıda dopingi

Kahramanmaraş’tan Afrin’e gıda dopingi

Kahramanmaraş'ta Anadolu Basın Yayın Birliği Kahramanmaraş Şube Başkanı Gökhan Şahin önderliğinde, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e gönderilmek üzere içerisinde tarhana, sucuk, bastık, samsa ve çörek bulunan 30 koli kentin tescilli yiyeceği "gıda paketi" gönderildi.

30 Ocak 2018 - 02:50

Kahramanmaraş'ta Anadolu Basın Yayın Birliği Kahramanmaraş Şube Başkanı Gökhan Şahin önderliğinde, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e gönderilmek üzere 30 koli kentin tescilli yiyeceği "gıda paketi" gönderildi.

Afrin'de Türkiye'nin sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarını ortadan kaldırmak için Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı "Zeytin Dalı Harekâtı" sürüyor.

Vatanın bekçisi kahraman, şerefli Türk ordusunun muzaffer olmasını dileyen Türk milleti, dualarının yanında sembolik de olsa Mehmetçiğinin yanında olduğunu hatırlatmak için çeşitli yiyecekler gönderiyor.

Kahramanmaraş'ta Anadolu Basın Yayın Birliği Kahramanmaraş Şube Başkanı Gökhan Şahin önderliğinde ve Yaşar Pastanesi desteğiyle araçla Afrin'deki Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere Kilis'e gönderdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Kahramanmaraş Şube Başkanı Gökhan Şahin yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlere moral olması için Kahramanmaraş'ın Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alınan gıda paketi gönderdiğini söyledi.

Mehmetçik'in yiyecek ve içeceğe ihtiyacı olmadığını, dünyanın en saygın ordularından biri olduğunun altını çizen Şahin, gıda paketi göndermekle milletin elinden geldiği kadar askerinin yanında olduğu mesajını vermeye çalıştığını bildirdi.

Başkan Şahin, 1920'de Sütçü İmam'ın torunları gibi şuanda da dimdik ayakta durduğunu anımsatarak, şöyle konuştu: "Türk askerimizin her zaman arkasındayız. Bizler Kahramanmaraş'ın Kahraman evlatları olarak özellikle de Anadolu Basın Yayın Birliği Kahramanmaraş şubesi olarak Türk ordumuzun ve Başta başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın sonuna kadar arkasındayız. Suriye'deki askerlerimiz Türk ordumuza bizde Kahramanmaraş'tan elimizden geldiği kadar bir nebze de olsa da onların yanında olduğunu hissettirebilirsek ne mutlu bize. Afrin'e birazdan hareket edeceğiz ve Türk ordumuza bu az da olsa ufak naçizane hediyelerimizi Kahramanmaraş'tan götürüp değerli orada vatanımız için bayrağımız için milletimiz için çarpışan askerlerimize bizde bir nebze yanlarında olduğunu hissettirebilip bunlarda teslim eder edeceğiz. Allah yolunuzu bahtımızı ve Türk ordumuzun daha bunu bahtını açık etsin. İnşallah çok ordumuzu Muzaffer olur Allah yollarını bahtını açık etsin."

Şube Başkanı Gökhan Şahin, "Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek amacıyla Kahramanmaraş çöreği, tarhana, fıstık ezmesi samsa ve şeker sucuğunun bulunduğu paketleri 3. Hudut Tabur Komutanlığı askeri birliğine teslim edeceğiz" dedi.

 

Paketlerin hazırlanmasına destekte bulunan MADO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdal Kanbur da Suriye'deki operasyonların bir milli mücadele olduğunu, Afrin operasyonuna milli seferberlik gibi destek olunması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x