Kahramanmaraş’tan Azerin’e Sevgi Seli
Reklam

Kahramanmaraş’tan Azerin’e Sevgi Seli

Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Sezonu kapsamındaki konser programı sonrası konuşan ünlü sanatçı Azerin, “İstiklal Madalyalı şehirde bir konser vermek beni çok gururlandırıldı. Kahraman şehirden Karabağ’a ve tüm Türk yurtlarına selam olsun” ifadelerine yer verdi.

18 Ocak 2022 - 17:31

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Sezonu’nda birbirinden ünlü isimler sanatseverlerle buluşmayı sürdürüyor. Takvim kapsamında, Azerbaycan Türk’ü usta sanatçı Azerin konser etkinliğinde Kahramanmaraşlılarla buluştu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar akın ederken, öğrenciler tarafından açılan Azerbaycan – Türkiye bayrakları coşku dolu anlara sahne oldu. Sen Gelmez Oldun ve Ayrılık gibi hafızalara kazınan eserlerin yanı sıra Çırpınırdı Karadeniz eserine ses olan Azerin’e dinleyenler de eşlik etti.

Karabağ’a Selam Olsun!

Program sonrası konuşan usta sanatçı, “İstiklal Madalyalı kahraman şehir olarak adlandırılan Kahramanmaraş’ta olmak beni ayrıca bir gururlandırdı. Elbette biz bugün Azerbaycan bayrağını Karabağ’da nasıl astıysak, darısı vefalı Türk’ü bekleyen bütün ellere olsun. Kahramanmaraş’ta böyle bir kalabalık halkımızın katkısını görmeyi, Azerbaycan ve Türkiye kardeşliği adına ben çok hoş karşıladım. Allah utandırmasın. Bundan sonra da yolumuzdan, halkımıza ve devletimize hizmetten yürümeyi bize nasip eylesin inşallah” ifadelerini kaydetti.

Etkinlikler Sürecek

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan ise açıklamasında, “Bu salonda gördüğümüz en coşkulu konserlerden bir tanesi oldu. Biz bir süredir Karacaoğlan kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenli olarak her ay bu etkinlikleri yapıyoruz. Bu vesileyle ocak ayında da Azerin hanıma bir konser programı ayırmıştık. Tabii ki önümüzdeki süreçte 12 Şubat kurtuluş bayramımız yaklaşıyor. Hem ona da ithafen böyle bir konseri gerçekleştirmek istedik. Ben bugünkü konserimize katılan, katkı veren bütün Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x