Kahramanmaraş’tan Çukurkuyu’ya sponsor

Kahramanmaraş’tan Çukurkuyu’ya sponsor

Türkiye de Yaşanılan Darbe girişimine karşı ilk kurşunu sıkan Kahraman şehit Ömer Halisdemir’in Ailesinin yaşadığı Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu Belediyesinin takımı Çukurkuyu Belediyespor’a bir destekte Merdan Balıkevinden geldi.

16 Kasım 2016 - 08:19

Geçtiğimiz ay içerisinde Kahraman şehit Ömer Halisdemir’in şehitliğini ziyarete giden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği kendilerine yapılan talep üzerine Çukurkuyu Belediyespor’a malzeme desteğinde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneğinden sonra bir destekte Kahramanmaraş’ın damak tadına hitap eden Merdan Balıkevinden geldi.

15 Temmuz Darbe girişiminde Darbeyi önleme adına ilk kurşunu sıkan ve Türkiye’nin gurur kaynağı olan Kahramanmaraşlı Şehit Astsubay Çavuş Ömer Halisdemir’in ailesinin yaşadığı Niğde Bor ilçesi Çukurkuyu kasabasında Ailesinin kasaba takımını canlandırma faaliyeti için bir takım girişimlerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarları Derneği ve Onikişubat İdmanyurdu spor kulübü yönetimi Çukurkuyu Belediyespor’u canlandırarak lige katılımını sağlamıştı. Niğde 2. Amatör Küme mücadele etmeye başlayan Çukurkuyu Belediyespor Kahramanmaraş 2. Amatör küme takımlarından Onikişubat İdmanyurduspor Kulübüne kardeş takım ilan edilmişti. Kahramanmaraş ili ile kaynaşan ve benimsenen Çukurkuyu Belediyespor’a Kahramanmaraş’tan destek gelmeye başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneğinden sonra bir destekte Kahramanmaraş’ın damak tadına hitap eden Merdan Balıkevi işletme sahibi İbrahim ve Mahmut Sarı Çukurkuyu Belediyespor’a kışlık forma takımı yaptırarak destek verdiler. İbrahim ve Mahmut Sarı kardeşler yaptırdıkları formaları Çukurkuyu Belediyespor ile irtibatta olan Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik’e teslim ettiler.

ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK

Kahraman şehidimizin ailesini girişimde bulunduğu ve Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğinin destekleri ile sahaya çıkan Çukurkuyu Belediyespor Kulübüne Dernek Başkanı Dursun Özçelik aracılığı ile çorbada tuzumuz olsun diye bir takım forma yaptırdık. Darbe girişimine karşı ilk kurşunu sıkan Ömer'in kahramanlığı tartışılmaz. Milletimize vatanımıza yakışır bir harekette bulundu. Türk insanının ne kadar duyarlı olduğunu burada görmüş oluyoruz. Ömer yerinde ve zamanında bu müdahaleyi yapmamış olsaydı belki binlerce insan ölecekti. Herkes bunun çok iyi farkında gerekli değeri de gösterdikleri için bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Türk insanının ne kadar duyarlı ne kadar hassas olduğunu gösterdiler. Şehidimiz Çağlayanceritli olması ise bizim için farklı bir gurur kaynağı. Kendisini Rahmetle anıyoruz. Darbeci FETÖ hainlerinin sıktığı 30 kurşun onu öldürmedi, öldüremedi. Aksine, adını tarihe, Türkiye'nin hafızasına kazıdı, ölümsüzleştirdi. Ömer Halisdemir artık yalnızca anne ve babasının değil, Türk milletinin de şehidi oldu. Vatan için yüce Türk milleti için Hakka yürüdü. Bizler de şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı hainlere, alçaklara çiğnetmeyeceğiz. Ayrıca bu yüce millet, ülkemizin ve Kahramanmaraş’ın gururu Ömer Halisdemir'i ve tüm şehitlerimizi hep şükranla ve minnetle anacak, asla unutmayacaktır. Üzgünüz, her gün ülkemizde şehitlerin olması bizi derinden yaralıyor. Ruhu Şad olsun” dedi. (İLKER YİYEN)   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı