Kahramanmaraş’tan Gaziantep’e geçmiş olsun mesajı

Kahramanmaraş’tan Gaziantep’e geçmiş olsun mesajı

Kahramanmaraş’ta siyasetçiler ve belediye başkanları Gaziantep’te SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde çıkan yangının ardından Gaziantep’e geçmiş olsun ve başsağlığı mesajları yayımladı.

20 Aralık 2020 - 03:55

SANKO Üniversitesi Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, hastanenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) yoğun bakım ünitesinde sabah saatlerinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan ve oksijen sisteminin etkilenmesi sonucu yangın çıktı. Yaşanan üzücü olayda 8 kişi hayatını kaybederken, Kahramanmaraş’taki siyasetçiler, milletvekilleri ve belediye başkanları üzücü olaya kayıtsız kalmadı.

İŞTE GAZİANTEP’TEKİ PATLAMANIN ARDINDAN YAYIMLANAN MESAJLAR:

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun: Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal: Gaziantep’te özel bir hastanede oksijen tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun Gaziantep

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç: Gaziantep’te özel bir hastanede oksijen tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal: Üzgünüz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, geçmiş olsun.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: Yakın komşumuz Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen patlama ve yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

AK Parti Kahramanmaraş Eski İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici: Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen patlama ve yangında, hayatını kaybeden bir hemşerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, diliyorum.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: Gaziantep’te hastanede covid19 tedavisi görürken, yoğun bakım bölümünde oksijen tüpü patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay: Gaziantep’te özel bir hastanede oksijen tüpü patlaması sonrası çıkan yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı: Gaziantep’te hastanede oksijen tüpü patlaması sonucu yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 8 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel: Komşumuz Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen patlama ve yangın haberi bizleri derinden üzdü. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç: Gaziantep Özel SANKO Hastanesi'nin Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 8 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan: Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı dilerim

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...