Kahramanmaraş’tan Türkiye’ye..

Kahramanmaraş'tan Türkiye'ye..

Gayrimenkul sektörüne farklı bakış açısı kazandıran DoğruFiyat Nokta Net Kahramanmaraş’tan Türkiye’ye açılan pencere ile alıcı ve satıcı arasında ki güven ortamını oluşturuyor.

22 Aralık 2017 - 02:05

Emlak sektöründe ki dalgalanmalara çözüm amaçlı Kahramanmaraşlı Gayrimenkul Uzmanınca geliştirilen DoğruFiyat Nokta Net, almak isteğiniz mülke en doğru fiyata sahip olmanızı sağlıyor. Zengin içeriğinin yanı sıra alanında uzman kişilerce fiyatları belirlenen gayrimenkulleri, alıcıdan hiçbir bedel almadan satışını gerçekleştiren DoğruFiyat Nokta Net,  satıcının ise makul bir fiyata mülkünü satmasına olanak sağlıyor.


DOĞRUFİYAT NOKTA NET NEDİR?

Kahramanmaraşlı gayrimenkul uzmanı tarafından geliştirilen DoğruFiyat Nokta Net’ hakkında gazetemiz Haber Müdürü Kübra Şimşir’in sorularını yanıtlayan DoğruFiyat Nokta Net Kurucusu İsmail Orçan,  DoğruFiyat Nokta Net’i Kahramanmaraş’tan ulusala açılan bir pencere olarak tanımladı.

İşte röportajımızın detayları:

 

Doğrufiyat nokta net nedir?
DoğruFiyat Nokta Net Türkiye’de uygulanan yeni nesil bir emlak sistemidir. İlk defa Kahramanmaraş’tan böyle bir sistem çıkmıştır. Böyle bir projenin Kahramanmaraş’tan Türkiye geneline açılması gurur vericidir.

Doğru fiyat nokta neti kısaca tanımlayın desek bu nasıl olurdu?

Biz DoğruFiyat Nokta Net’i alıcı ve satıcıların güvenle buluştuğu bir ortamda fiyatların ve bilgilerin ekspertiz uzmanlarına göre belirlendiği bir sistem olarak tanımlıyoruz.

Doğru fiyat nokta netin çıkış noktası nedir?
Biz gayrimenkul piyasasında araştırmalar yaparken bir takım eksikliklerin oduğu gördük.  Mülk sahiplerinden istenen fiyatların çok yüksek olduğunu ve bu piyasada ki fiyatların kontrolsüz bir şekilde istenildiği gördük. Aynı zamanda kontrolsüz fiyatlarla ilana çıkıldığı ve alıcı dediğimiz kesimin bundan memnun olmadığını gördük. Yanlış bilgilerle ilanlara çıkıldığını tespit ettik.

 

İnsanlara ne vaat ediyor ve diğer sitelerden farklılığı nedir?
DoğruFiyat.Net alıcıyı ve satıcıyı şeffaf bir ortamda buluşturarak, müşterilerimizin açık fiyat teklifleri ile gayrimenkul almasına yardımcı oluyor. Doğru fiyatlandırma ile de ilanlarımızın tamamı gayrimenkul değerleri uzmanlarca ekspertiz raporu ile belirleniyor ve aksi takdirde ise ilana alınmıyor.
Geniş Pazar sistemi ile de her bölgeye duyurulan ilanlarımız sosyal medya, yerel medya, ulusal medya, gayrimenkul bülteni ve müşteri tabanlı mesaj sistemi gibi farklı pazarlama yöntemleri ile geniş bir kitleye sunuyoruz.  Yine profesyonel danışmanlarımızca alanında uzman danışmanlarla çalışıyoruz. Doğru sunum ve doğru analizlerle gerçek müşterilere ulaşıyoruz. DoğruFiyat.Net’te diğer sitelerden farklı olarak ilanınızın binlerce ilan arasında kaybolmasını engelliyoruz. İlanları sistemde günce tutuyoruz. Bu sayede aylarca beklemeden gayrimenkulün değerinde satılmasına olanak sağlıyoruz. Gayrimenkulün satışını alıcı ve satıcının buluştuğu şeffaf bir ortamda açık fiyat teklifleri ile gerçekleştiriyoruz.

 

Sitenin içeriğinden biraz bahsedebilir misiniz?
Sitemizde ilana verdiğimiz gayrimenkullerin kimin tarafından görüldüğünü ve ne yorumlar yapldığını görüyoruz. Sitemizde yayınlı olan gayrimenkulü görenler bize ulaşıyor, biz de gayrimenkul sahibine ulaşıyoruz ve evine bir alıcının bakmak istediğini söylüyoruz. Mülk sahibi talep ederse evini kendisi gösteriyor eğer istemezse ben uğraşmak istemiyorum derse biz evi gösteriyoruz ve alıcının konutu alması durumunda tüm satış işlemlerini biz gerçekleştiriyoruz. Buna da kısacası bir vekalet sistemi diyebiliriz.

Peki, DoğruFiyat Nokta Net aracılığıyla gayrimenkulünü satmak isteyenler size ne kadar bedel ödüyor?
Sitemize gayrimenkul ilanı verenler sitemize üye oluyor ve sadece üyelik ücreti olan bin 500 TL’yi veriyor. Bizde zaten üyelik ücretini anında tahsis etmiyoruz kişinin mülkü satıldığı zaman bu ücreti alıyoruz. Yine yukarıda söylediğim satıcının kendisi alım satım işleriyle ev gösterme işleri ile uğraşmak istemediği biz tüm işlemleri yapıyoruz ve bunun karşılık bedelinde ise, 3 bin TL ücret alıyoruz ve bu ücreti yine mülk satıldığı zaman tahsis ediyoruz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Akpınar, Bu Makamlar Geleceğin Teminatı Çocuklarımızındır
Başkan Akpınar, Bu Makamlar Geleceğin Teminatı...
Başkan Toptaş; Onikişubat’ta çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlayacağız
Başkan Toptaş; Onikişubat’ta çocuklarımıza güzel bir gelecek...