Kahramanmaraşlı DOSTSİAD İftarında istişare yaptı

Kahramanmaraşlı DOSTSİAD İftarında istişare yaptı

Kahramanmaraş’ın sağlık ve eğitim sektörüne kazandırdığı son dönemin parlayan yıldızı Biruni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel'inde katılımıyla, Zinde Kolejinde gerçekleşen #DOSTSİAD İftar yemeği ve istişare toplantısı iş dünyasından hemşehri iş adamlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

05 Haziran 2018 - 12:30

İstanbul'da kurulan başkanlığını Kahramanmaraşlı hemşehrimiz Avukat Erol Kıraç’ın yaptığı Yedi Dost Düşünce ve Kalkınma Derneğinin iş Platformu olan Dost İş Platformu (DOSTSİAD) istişare toplantılarına devam ediyor. Platform üyesi Sinan Çelikkol'a ait, Eyüp Zinde Okullarındaki iftar ve sonrasındaki yapılan toplantıda Dostsiad’ın Misyonu, vizyonu ve projeleri konuşuldu.

Programın onur konuğu Biruni Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Adnan Yüksel’in veciz ve motive edici konuşması etkileyiciydi.

Ayrıca Profesör Mehmet Ak, Marka yönetimi ve İran’da iş fırsatları konusunda bir sunum yaptı.

Kahramanmaraş 46TV yayın yönetmeni Eyüp Kadir Kılcı’nın takip ettiği iftar ve istişare toplantısında DOSTSİAD yönetim kurulu üyeleri İhsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Boztepe, AFM Tekstil yönetim kurulu başkanı Ali Görür, TÜMSİAD kurucu başkanı Mehmet Yıldırım, Zonguldaklılar Federasyonu ve Hukukçular Derneği Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Keserci ve ülkemizin saygın sanayici ve adamları ile güzel program gerçekleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir...