Kahramanmaraşlı Taekwondo’cular Türkiye’yi temsil edecek

Kahramanmaraşlı Taekwondo’cular Türkiye’yi temsil edecek

Kahramanmaraş’a dünya ve Avrupa çapında birçok başarı kazandıran Taekwondo Milli Takım Antrenörü ve Kıdemli Antrenörü Milli Sporcu siyah kuşak 5.dan Kerim Delle, 5-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Avrupa Başkanlık Kupası ve 6.Türkiş Open G-1 Organizasyonda Türkiye’yi iki sporcusuyla birlikte temsil edecek.

12 Şubat 2019 - 07:05

Taekwondo sporuyla ilgili Türkiye ve Kahramanmaraş’a bir çok başarı kazandıran Taekwondo Milli Takım Antrenörü ve Kıdemli Antrenörü Milli Sporcu siyah kuşak 5.dan Kerim Delle, yeni başarılar için sporcularını hazırlamaya devam ediyor. Çıktığı birçok maçta ülkemizi temsil ederek ter döken Kerim Delle, kendi öğrencilerini yetiştirerek ülkemize gurur yaşatmak adına bir çok sporcusunu yetiştirdi. 

DELLE’NİN ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Antalya’da düzenlenecek ve bir çok ülkeden katılımın sağlanacağı  Para Taekwondo Dünya Şampiyonası Avrupa Başkanlık Kupası ve 6.Türkiş Open G-1 Organizasyonda Türkiye’yi Delle’nin özel yetiştirdiği iki öğrencisi temsil edecek.   

Konu hakkında bir açıklama yapan Taekwondo Milli Takım Antrenörü ve Kıdemli Antrenörü Milli Sporcu siyah kuşak 5.dan Kerim Delle “Antalya’da  Turkish Open Uluslararası G1 Şampiyonasında Türkiye Teakwondo Federasyonunun Türkiye’de düzenlediği bu dev organizasyonda ülkemizi Kahramanmaraş adına temsil etmek gerçekten gurur verici bir tablo. Sporcularımızın hepsi çok iyi hazırlanarak bu şampiyonaya katılıyorlar” dedi

BİZİM YERİMİZİ ONLAR ALDI

Kendinsin vaktinde Türkiye bir çok başarı kazandırdığını belirten Delle: “ Spor Türk milletinin genlerinde var. Bu gücümüzü, damarlarımızdaki asil ruhu yaptığımız antrenmanlarla gün yüzüne çıkararak ülkemize birçok madalya kazandırdık. Şu anda yapacağımız şampiyonaya ise sporcularımızı dört dörtlük hazırladık. Biz hazırlanırken bize bu konuda yardımcı olan Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’ya teşekkür ederim. Kabakçı sayesinde bu sporun özellikle Kahramanmaraş’ta önemli bir konuma gelmesi bize de güç veriyor. Her zaman her konuda bizlere destek olan Gençlik ve Spor il müdürümüz sayın Ali İhsan Kabakcıya sonsuz Şükranlarımı sunarım. Sporu ve sporcuyu destekleyen, Türkiye Teakwondo Federasyonu Başkanı  Doç  Dr. Metin Şahin’e, Başkan vekili ve As Başkanı Oktay Duymaz ile yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. 05-17 Şubat tarihleri aralığında Antalya’ Belek te düzenlenecek, Para Teakwondo Dünya Şampiyonası’nda Takım halinde Dünya Şampiyonu olurken aynı başarıyı 2. Avrupa başkanlık maçı içinde kazanacağımıza yürekten inanıyorum”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet...