Kahramanmaraşspor’da 2 oyuncu ile yollar ayrıldı

Kahramanmaraşspor'da 2 oyuncu ile yollar ayrıldı

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da daha önce kulüp bulmaları istenilen iki oyuncu yollar ayrıldı.

29 Aralık 2016 - 10:40

2. yarı hazırlıkları için Antalya’ya kampa giden Kahramanmaraşspor 26 Ocak Pazartesinden itibaren çalışmalara başladı. Sezon başı Teknik patronluğa getirilen Mehmet Bulut Yönetiminde yola koyulan ve çalışmalarına başlayan kırmızı beyazlı ekip Antalya Kemer kampı ile güç depolamaya başladı. 2. Yarı hazırlıklarında lige renk getirmeyi planlayan temsilcimizde aynı zamanda takıma takviye yapmayı planladığı oyuncuları da kampa dahil ederek lige hazırlanacak. Tüm oyuncuların Kahramanmaraş'a gelmeden direk Limak otelde toplayan Akdeniz Aslan’ında Transfer konusunda ise prensipte anlaşılan oyunculara kampta imza attırılacak. Aykut Çakay ile Mustafa Ün'e takım bulmaları istenirken, Sercan Tanırğan ise takım bulunması yetiştirilmesi için kiralık yollanacak. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor kulübünden yapılan açıklamaya göre'' Mustafa Ün ve Aykut Çakay ile karşılıklı olarak anlaşılarak sözleşmeler fesh edilmiştir. Bu zamana kadar vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki hayatlarında başarılar dileriz'' denildi.

Kahramanmaraşspor'un mücadele ettiği Spor Toto 2. Lig'de ikinci yarı 15 Ocakta başlıyor, ara transfer dönemi ise 4 Ocak’ta başlayacak. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor’umuzun 2016-2017 sezon başlangıcı 3 Eylül 2016 tarihinde oynanan maçlarla başlamıştı. Sezon sonunda lider takımın direk PTT 1. Lig'e yükseleceği, diğer 4 ekibin play-off oynamaya hak kazanacağı Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son 3 ekip Spor Toto 3. Lig'e düşecek. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Kahramanmaraşspor çıktığı 17 maçın 4’ünden galibiyetle, 6’sından Beraberlikle 7’sinden ise mağlubiyetle ayrıldı. Rakip fileleri 19 golle süsleyen Kahramanmaraşspor 24 golü ise kalesinden çıkardı.

ASLAN İKİNCİ YARIYA SIKI HAZIRLANIYOR

2. Lig Beyaz Grupta ilk üç haftada aldığı üç mağlubiyetle, gol atamadan 8 gol yiyerek başlayan Kahramanmaraşspor, ilk devreyi 18 puanla 14.sırada bitirdi, 17 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı, rakip kalelere 19 gol atarken, kendi kalesinde 24 gol gördü. 2016- 2017 Futbol sezonunda 3 Eylül 2016 tarihinde start almıştı. İlk yarı 18 Aralık 2016 tarihindeki müsabakalarla son bulurken 2. Devre 15 Ocak 2017 tarihinde start alacak. Futbolda ikinci transfer ve tescil dönemi 4 Ocak 2017'de başlayacak ve 31 Ocak'da sona erecek. Bu doğrultuda hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor Antalyada yaptığı idmanlarla çalışmalarını sürdürüyor.

SELÇUKSPOR İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor 15 Ocakta 12 Şubat stadında Konya Anadolu Selçukspor ile karşılaşacak. 2.ligde sezon 30 Nisan 2017 tarihindeki karşılaşmalarla son bulacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Spor Toto 2. Ligin ilk maçında deplasmanda Konya ekibi Anadolu Selçukspor’a 4-0 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapmıştı. Süper Lig ekibi Konyaspor’un pilot takımı olan Selçukspor maçı 4-0 kazandı. İlk maçına eksik ve hazır olarak çıkamayan temsilcimiz kalesinde erken gol görünce büyük bir moral bozukluğu yaşamıştı. Kahramanmaraşspor'un etkisiz oynadığı mücadelede takımın hazır olmadığı gözden kaçmazken bu mağlubiyetle sezona kötü bir giriş yapan Kahramanmaraşspor taraftarını üzerken, beklenmedik farklı mağlubiyet kırmızı-beyazlıların lige daha tam hazır olmadığını da gösterdi. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol Açıyor
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol...