Kahramanmaraşspor’dan Erkoç’a Teşekkür

Kahramanmaraşspor’dan Erkoç’a Teşekkür

12 Şubat pazar günü oynanan Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor maçında 1.500 adet forma dağıtan Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesine Kahramanmaraşspor yönetimi düzenlediği basın toplantısında teşekkür etti.

19 Şubat 2017 - 12:49

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ın yurt dışında olmasından dolayı As başkan Mahmut Yardımcıoglu, “Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür ediyorum, Yarın, Reisimiz Recep Tayip Erdoğan gelecek. Ülkemizin bu zor dönemlerimizde devletimizin yanında olacağız. Biz Kahramanmaraşspor kulübü olarak “Referandumda Evet kampanyasına” destek olacağız, biz Kahramanmaraşspor olarak “Evet diyoruz” dedi.

Bilindiği gibi Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi 12 Şubat pazar günü saat 13:30'da oynanan Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor maçı öncesi 1.500 adet Kahramanmaraşspor forması dağıtmıştı. Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlama etkinlikleri ilkleri barındırmıştı. Geçen yıllara nazaran kutlama etkinliklerinde bu yıl ilkleri gerçekleştiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor ligin 22.haftasında Zonguldak Kömürspor'u evinde konuk edeceği müsabakada üzerinde Kahramanmaraşspor yazılı 1500 adet formayı taraftarlara dağıttı. Kahramanmaraşspor'un Zonguldak Kömürspor maçı 12 Şubat gününe denk gelmesi ile birlikte Kahramanmaraşspor taraftarı da boş durmadı ve 12 Şubat'ta 12.000 kişi olalım kampanyası başlattı. Destek çığ gibi büyürken Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor'un taraftarları tarihi bir güne hazırlandığı karşılaşmaya çıktı. 12 Şubat'ta 12.000 taraftar sloganı ile çıkılan yolda büyük bir gövde gösterisi hayata geçiren taraftara da Kahramanmraş Büyükşehir Belediyesi 1500 adet Kahramanmaraşspor forması hediye etti. 12 Şubat günü 12 Şubat Stadyumunda Kahramanmaraşspor taraftarları büyük bir şova imza attı. Maçın bilet fiyatları kapalı 10 tl, Maraton 5 tl, kale arkası ise 1 tl den satıldığı maçta taraftarlar stadyuma hücum ettiği maçta bilet alanlara da forma hediye edildi ve maçta dağıtılan Formaların hasılatları kulübe hibe edildi.(HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x