Kahramanmaraşspor’dan kötü başlangıç

Kahramanmaraşspor'dan kötü başlangıç

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grub’un ilk mücadelesi olan Nazilli Belediyespor-Kahramanmaraşspor maçında Temsilcimiz Kahramanmaraşspor 1-0 mağlup oldu.

26 Ağustos 2017 - 21:28

İlk Yarının son anlarında Penaltıdan Fatih Üge'nin attığı gol ile Nazilli Belediyespor 1-0 öne geçerken, Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Cafer Aydın Penaltıya itirazlarını sürdürdü.

Karşılaşmanın İkinci Yarısında Kahramanmaraşspor Gol için yüklendi fakat bir türlü aradığı golü bulamayınca karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Nazilli'nin kalesini Fatih Öztürk kokurken, teknik direktör Fatih Akyel savunmada Mer Er Estik, Bora Yelken, Emre Balak ve Nurettin Kayaoğlu’na görev verdi. Orta sahada ise Turgay Gölbaşı ve Mehmet Ersavaş forma giyerken, kanatlarda Fatih Üge ve Burhan Arman görev aldı. Forvet arkasında Gürhan Gürsoy yer alırken Tayfur Emre Yılmaz Forvette Yer Aldı.

Kahramanmaraşspor’da ise teknik direktör Cafer Aydın kalede Mesut Balkan’a görev verdi. Savunmada Aytürk Halil Hocaoğlu, Erkan Bükülmez, Evren Kilarcı ve Bilal Hallaçlar forma giyerken, Orta sahada Yusuf Emre Kasal ve Eser Akbaş’ın görev aldı. Kanatlarda Hüseyin Kar ve Serbay Yağız yer alırken Timur Bayram Özgöz forvet arkasın mevkiinde, Kemal Akbaba ise Forvette oynadı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x