Kahramanmaraşspor şut çalıştı

Kahramanmaraşspor şut çalıştı

Kahramanmaraşspor’da iç sahada oynanılacak olan Hacettepe hazırlıkları devam ediyor. Kulüp tesislerinde dünkü antrenmanda, düz koşunun ardından şut çalışması yapan Kırmızı beyazlı ekip, Hacettepe’den 3 puan almayı hedefliyor.

01 Aralık 2016 - 07:40

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta zirve mücadelesi veren Kahramanmaraşspor, Pazar günü 12 Şubat stadyumunda oynayacağı Hacettepe Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Bulut yönetiminde Hanefi Mahçiçek Stadı’nda antrenmanını düz koşu, 5-2 dar alanda top kapma, çift kale maçın ardından şut çalışması yaparak sürdüren futbolcuların azimli ve performanslı oldukları dikkat çekti. Soğuk havaya rağmen, Kırmızı-beyazlı futbolcular Teknik Direktör Mehmet Bulut, gözetiminde gerçekleşen antrenmanda, hafif sakatlıkları süren futbolcular hafif koşu yaparken, diğer futbolcular ise dar alanda kısa paslaşma, şut çalışması gerçekleştirdiler.

FORMA HIRSI TAVAN YAPTI

Son alınan mağlubiyeti unutan Kahramanmaraşspor’da Ligin 15. Haftasında yapılacak olan Hacettepespor maçı için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Mehmet Bulut ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Bulut oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken kendi sahasında taraftarı karşısında oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. Hanefi Mahçiçek Stadyumundaki çift kale maçında Futbolcular arasındaki paslaşma takım olma ruhundan ziyade futbolcular arasında farklı bir mücadele gözlere çarptı. Saha içerisindeki iyi mücadelede futbolcular arasında forma kapma şansı ve hırs küpü tatlı rekabete oyunu sevk etti. Saha içerisinde fair- play göstergesi sergileyen Kahramanmaraşsporlu futbolcular iyi mücadele ile Hacettepe maçına hazırlanırken bu müsabakada forma şansı bulabilmek için hırslarını da sahaya yansıttılar. Hazırlıklarını çift idmanla sürdüren Kahramanmaraşspor takımdaki kaynaşma ile birlikte takımda arkadaşlığın yüksek seviyede olması ile birlikte neşeli antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Hacettepe maçının hazırlıklarını sürdüren takımda gençlerde forma savaşı vermesi ise göz doldurdu. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın