Kahramanmaraşspor’un neferleriyiz

Kahramanmaraşspor'un neferleriyiz

Kahramanmaraşspor Çılgınlar Taraftar Grubu Liderlerinden Murat Akgül, “Bizler Kahramanmaraşsporumuzun hizmetkarlarıyız” dedi.

29 Ekim 2017 - 03:06

Hafta sonu Oynanacak olan Karşıkaya Spor Kulübü maçı öncesi açıklamada bulunan Çılgınlar Taraftar Grubu Liderlerinden Murat Akgül, “Bizim Sevdamız Pazara kadar değil mezara kadar sürecektir” diyerek, Ligin başında sonuna kadar bütün maçlarında taraftarın önemi büyük olduğuna vurgu yaptı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Karşıyaka maçına yönelik Kırmızı Beyazlı Takım olarak sıkı bir antrenman programı ile maça hazırlanan futbolcular fiziksel ve taktiksel çalışmaların yanında mental açıdan da bu maça konsantre olmaya çalışıyor. Kahramanmaraşspor için hayati değer taşıyan bu maçta taraftarın da büyük payı olacak. Bu noktada Kahramanmaraşspor’un bütün maçlarında Maraton Tribününden destek veren Çılgınlar Taraftar Grubu Liderlerinden Murat Akgül , hafta sonu oynanacak olan maçın taraftar açısından değerlendirmesini yaptı. Kahramanmaraşspor için son derece önemli olan bu maçta taraftarın etkisi büyük olacağına vurgu yapan Akgül, “Bizim Sevdamız Pazara kadar değil mezara kadar sürecektir” diyerek, Taraftarın önemi büyük olduğuna Karşıyaka maçında kendi saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak istediklerini ifade etti.

 

“BU MAÇI ALMAKTAN BAŞKA ÇAĞREMİZ YOK”

Karşıyaka maçında birlik beraberlik içinde bu işin üstesinden geleceğiz diyen Kahramanmaraşspor’u Maraton Tribününden destekleyen Çılgınlar Taraftar Grubu Liderlerinden Murat Akgül, şunları ifade etti: “Hepinizin bildiği gibi Kahramanmaraşsporumuz zor günler geçirdi. Her şeye rağmen elimizden geleni yaparak bu takımı desteklemeye çalıştık. En son yaptığımız teknik kadro değişikliği de bize ve takımımıza yeni bir ivme kazandırdı ve belki de şu an tüm olumsuzluklara rağmen olabileceğimiz en iyi noktadayız. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ve artık final maçlarındayız. Her zaman söylediğimiz gibi bir aileyiz ve bu işi hep birlikte başaracağız. Hep birlikte olursak hepimiz bir bütün olursak bu maçı alırız. Kırmızı beyaz renklere gönül veren, memleketini seven tüm kardeşlerimize sesleniyorum. Gün birlik olma günüdür, gün bu takımı ligde tutma günüdür. Son 90 dakikalarımız herkesin fedakarlık yaparak vakit ayırarak tribünlere gelmesini ve takımımızı desteklemesini istiyoruz. Zorlukların üstesinden gelmeye çalışan ve tek destekçisi biz taraftarları olan Fatih Mehmet Ceyhan başkanımızın da dediği gibi ‘O Sene Bu Sene’. Gelin bütün maçlarımızı hüzünlü biçimde değil bayram havasında yaşayalım ve son ana kadar takımımıza destek olalım. Artık nefesler tutuldu. Tekrarlıyorum biz bu maçı kazanacağız gerek mücadelemizle gerek inancımızla gerek desteklerimizle gerek dualarımızla ama bu maçı kazanacağız. Bu maçı almaktan başka çaremiz yok” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın