Kaleci hastanelik oldu

Kaleci hastanelik oldu

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden 1920 Maraşspor Hanefi Mahçiçek Stadyumunda konuk ettiği maçta Kaleci Ahmet Özden müsabaka içerisinde aldığı darbe sonucunda ambulansla hastaneye kaldırıldı.

18 Ekim 2017 - 00:16

Kahramanmaraş’ı Bölgesle Amatör Ligde Temsil eden 1920 Maraşspor Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Siverek Belkediyespor’u Çağtay Ayşim’in kayıt ettiği golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Siverek Belediyespor karşısında etkili bir oyun sergileyen Turkuaz Beyazlı Ekip başlama vuruşuyla birlikte rakip kaleye baskı kurarken, 3. Dakikada Çağtay Ayşim’in şık bir vuruşla topu Siverek Belediyespor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra oyuna iyice baskı kuran 1920 Maraşspor yakaladığı birçok net gol pozisyonunu cömertce harcadı. Karşılaşmanın İlk yarısı 1920 Maraşspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Çekişmeli geçen ve 1-0 1920 MAraşspor’un üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan 1920 Maraşspor farkı açmak için rakip kalede baskı kurarken yakaladı net pozisyonlardan faydalanamadı ve karşılaşmayı ilkyarıda attığı gollerle 1-0 kazandı. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynanılan ve oldukça maça hızlı başlayan konuk ekip 1920 Maraşspor kontra ataklarla rakibinin kalesini ilk 10 dakikalık bölümde abluka altına almayı başardı. Oyuna moralli başlayan ve sahada pas trafiği ile rakibini yolan 1920 Maraşspor ilk dakikalarda gole çok yaklaştı. ilk 3. dakikalık bölümde konuk ettiği Siverek Belediyespor’a atak bile vermeyen 1920 Maraşspor oyu içinde hakimliğini gösterdi. Oyun kuran ve atak üstüne atak geliştiren 1920 Maraşspor gole çok yaklaşan ve istekli bir oyun sergileyen ekip olarak göze çarptı. Girdiği pozisyonlarla ve ara paslarla rakibini yoran 1920 Maraşspor oyun kurmakta zorlanmadı. Rakibini abluka altına alan ve istediği oyunu sahaya yansıtarak oyun üstünlüğünü rakibine hissettiren 1902 Maraşspor 3’üncü dakikada ani atakla golü buldu.  3. Dakikada Kalecinin öne çıktığını fark eden - Çağtay Ayşim’in şık bir vuruşla topu Siverek Belediyespor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı ve 1920 Maraşspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarıya göre 2. yarı daha baskın oyun sergileyen 1920 Maraşspor baskısını artırırken konuk ekip Siverek Belediyespor ise ara sıra çıktığı ataklarla etkili olmaya çalıştı. Her iki takımında baskılı atakları golle sonuçlanmayınca ev sahibi sahadan galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran takım oldu. Müsabakanın 81. Dakikasında gerçekleşen bir pozisyonda Siverek Belediyespor kalecisi Ahmet Özden 1920 Maraşspor’un etkili geliştirdiği bir pozisyonda bacağına aldığı darbe sonucu Ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

AMBULANS SAHAYI ÇIKMADAN ARIZA YAPTI

Hanefi Mahçiçek stadyumunda Siverek Belediyespor’u konuk eden ve BAL’da ilk galibiyetine Çağtay Ayşim’in kayıt ettiği golle 3 puanı kazanan 1920 Maraşspor ekibinde 81. Dakikada gerçekleşen pozisyonda konuk ekip Siverek Belediyespor’un kalecisi Ahmet Özden’in sakatlanması sonucunda hastaneye kaldırılmak üzere sahaya kenarında bekleyen Ambulansın arıza yapması sonucunda ek ambulans ile genç file bekçisi hastaneye kaldırıldı. Genç file bekçisinin ayağında yırtık oluştuğu öğrenilirken 2 ay sahalardan uzak kalacağı doktorlar tarafından rapor edildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın