KAMEK Kurslarına kayıtlar başladı

KAMEK Kurslarına kayıtlar başladı

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları halka hizmet vermeye devam ediyor.

06 Eylül 2017 - 16:31 - Güncelleme: 06 Eylül 2017 - 16:34

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde (KAMEK) Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kurslarının kayıtları başladı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki kurs merkezinde 5-22 Eylül 2017 tarihleri arasında kayıt yapılacak olan Kamek kursları; Yazarlık Atölyesi, Aşçı Yardımcılığı, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Halk Oyunları, Bağlama, Ahşap Boyama, Resim(Yağlı Boya), Kur’an-ı Kerim ve Osmanlıca alanlarında ücretsiz olarak halka hizmet verecek.

Özel İdare İş Merkezinde kurs merkezinde 5-22 Eylül 2017 tarihleri arasında kayıt yapılacak olan Kamek kursları; Yönetici Asistanlığı, Pastacı Çırağı, Osmanlıca, Kanun, Keman, Kuaförlük, Klarnet, Dış Ticaret, Bağlama, Ritim(Bendir),Ney, Ud ve Özel Gün ve Nikah Şekeri Hazırlama alanlarında kayıt yaptıran kursiyerlere ücretsiz olarak kurs verilecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...