Kanlı sabah: 2 ölü 2 yaralı

Kanlı sabah: 2 ölü 2 yaralı

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Üngüt Yolu üzerinde hızını alamayan bir tır, Adliye Kavşağı’nda iki araca çarptı. Orta refüjde karşıya geçmek için bekleyen bir öğrenciyi sürükleyen tır, yoldan yaklaşık 100 metre aşağıdaki bir evin balkona çarparak durabildi. Kazada, 2 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

24 Kasım 2016 - 08:03

Edinilen bilgilere göre; dün sabah saatlerinde İlhan Çakal'ın Kullandığı 46 ZA 285 plakalı tır, Necmettin Erbakan Bulvarı İl Jandarma Komutanlığı Kavşağında kırmızı ışıkta geçti. O sırada kuzey yönüne yeşil ışık yandığı için aracını hareket ettiren Ahmet Akçan (34) idaresindeki bir fırına ait minibüse çarptı. Kontrolünü kaybeden tır şoförü orta refüje geçti.

Burada karşıya geçmek için bekleyen Kavlaklı Lisesi 9. Sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Cumali Deligöz'e çarptı. Daha sonra Ramazan Araboğa yönetimindeki 46 P 2886 plakalı araca vuran tır, yoldan çıkarak yaklaşık 100 metre güneydeki 3 katlı bir evin balkonuna çarparak ancak durabildi. Kazayı gören vatandaşların durumu 112’ye bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kanlı kazada lise öğrencisi Deligöz olay yerinde; minibüs sürücüsü Akçan ise 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Necip Fazıl Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralılardan Çakal ile Araboğa'nın tedavisi sürdüğü öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol Açıyor
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı