Kapıyı açtı, ev sahibini görünce kaçtı!

Kapıyı açtı, ev sahibini görünce kaçtı!

Kahramanmaraş'ta bir apartmanda meydana gelen olayda 3 hırsızlık şüphelisi bayan evin kapısını açtı. Ev sahibinin bayanları fark etmesi ile şüpheliler kaçmaya çalışsa da peşlerine düşen polis kıskıvrak yakaladı.

27 Haziran 2018 - 03:23

Edinilen bilgiye göre, Olay Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Bahçelievler mahallesinde meydana geldi. Saat 18:20 sularında 3 katlı bir evin dairesine girmeye çalışan 3 şüpheli bayanın evin kapısını açtığı ve ev sahibini görünce kaçtığı öğrenildi. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ev sahibi ile karşılaşınca kaçan 3 şüpheli bayanı otogarda yakaladı.

Bahçelievler Mahallesinde 3 katlı apartmandaki  eve Hırsızlık amacı ile girmeye çalışan 3 şüpheli bayan evin kapısını açtı. Ev sakininin bayanları fark etmesi üzerine şüpheliler Gaziantep çevre yolu,  istikametine doğru kaçınca ev sahibi Polis Ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeyi kuşatan ekipler, Eşkalleri polis telsizinden anons edilerek, 3 bayanı yakalamak için araştırma başlattı.

Polis ekipleri eşkale uygun üç şüpheli bayanı Otogarda, Türkoğlu minibüsünde yakaladı. Yapılan incelemede şahısların hırsızlık suçlarından kaydı olduğu tespit edilirken, 3 şüpheli bayan gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Emniyet yetkileri bohçacı ve dilenci süsüyle kapılara gelen bayanların genellikle hırsızlık amaçlı geldiklerini, anında polise ihbar edilmesi halinde bilgi verenlerin kimliğinin gizli tutulacağını hatırlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği Belirtileri Artıyor
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği...
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi