Kar şenliğine davet

Kar şenliğine davet

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin çalışmalarıyla gündeme gelen Yedikuyular bölgesinde Geleneksel Kar Şenliği'nin bu yıl 3.'sü düzenleniyor. Bugün gerçekleşecek etkinliğe Kahramanmaraş'ın dört bir yanından vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

04 Şubat 2017 - 07:51

Kahramanmaraş'ın kış turizminde ön plana çıkması amacıyla Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Yedikuyular Kar Şenliği'nin bu yıl 3.'sü gerçekleştirilecek. Şehir merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Yedikuyular mevkisinde gerçekleştirilecek etkinliğe vatandaşlar kendi imkanlarıyla katılacak. Dulkadiroğlu Belediyesi'nin farklı etkinlikleri ve ikramlarıyla hazırlanan etkinlik programında, profesyonel kayakçılar ve kar motosikletleri de vatandaşlara hizmet verecek.
Dulkadiroğlu Belediyesi ekiplerinin haftalardır sürdürdüğü hazırlık sonrası etkinlik alanı şenliğe uygun hale getirildi. Belediye Başkanı Necati Okay, şenliğin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.
Bu yıl 3.'sünü düzenleyecekleri programda vatandaşlara ikramlarda bulunacaklarını aktaran Başkan Okay, "İki yıl sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin bu yıl üçüncüsünü yapıyoruz. Bu bakımdan şenlikle ilgili gerekli deneyimleri de elde ettik. Vatandaşlarımız kar eğlencelerini gerçekleştirirken, ekiplerimiz de onları en iyi şekilde ağırlamak için hazırlanıyor.  Çeşitli ikramlar ve etkinliklerle vatandaşlarımızın güzel bir gün geçirmesini sağlayacağız" şeklinde konuştu.
Vatandaşların alana kendi imkanları ile ulaşım sağlayacağını hatırlatan Başkan Okay şunları söyledi, "Ulaşım konusunda vatandaşlarımızın kendi imkanlarıyla alana gelmelerini düşündük. Geçtiğimiz yıllarda özellikle ulaşım konusunda çok büyük sıkıntılar yaşandı. Bu yıl aynı sıkıntıların yaşanmaması için vatandaşlarımızın da duyarlı olması gerekmektedir. Ekiplerimizin açtığı park alanları dışındaki alanlara kesinlikle park yapmamalıyız. Ayrıca etkinlik alanındaki görevli arkadaşlarımızın uyarılarını dikkate alırsak programımızı kazasız belasız tamamlarız."   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Çocuklarda beyin tümörünün ilk sinyali olabilir!
Çocuklarda beyin tümörünün ilk sinyali olabilir!