Karaca: "Türkoğlu belediyesi halkın belediyesi olacak"

Karaca: "Türkoğlu belediyesi halkın belediyesi olacak"

Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Çomruk ve Meclis üyelerinin Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca destek açıklaması mitingi aratmadı.

05 Mart 2024 - 14:24

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca:

"Türkoğlu belediyesi halkın belediyesi olacak"

Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Çomruk ve Meclis üyelerinin Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca destek açıklaması mitingi aratmadı. Belediyelerin ihtiyaç sahiplerine fon mantığıyla yardım yapma yetkisinin bulunduğunu hatırlatan ve göreve geldikleri zaman bunu sağlayacakları sözünü veren Karaca, ayrıca vatandaşın kendisine randevusuz direkt ulaşacağını belirterek, “Ayaklarının tozuyla direkt yanımıza gelecekler. Çünkü belediye halkın belediyesi olacak, sizlerin belediyesi olacak” dedi.

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimiyle birlikte siyasi partilerin belediye başkan adayları da hareketli günler yaşıyor. Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca vatandaşla bir araya gelerek seçim vaatlerini sıraladı. “Seçime kadar çığ gibi büyüyeceğiz. Çünkü bu hedefe hep birlikte yürüyeceğiz. Türkoğlu’nu hep birlikte ayağa kaldıracağız, hep beraber inşa edeceğiz, hep beraber onaracağız” diyen Karaca, “Dün bizler bu yola çıkarken Mehmet Karaca bizim karşımızda duramaz diyorlardı. Ama görüyorlar ki tüm mahalleler, tüm beldeler akın akın Karaca ile beraber olmaya, Karaca ile beraber yol yürümeye, Karaca ile beraber hedefe ulaşmaya gönüllü. Çünkü Türkoğlu’nun inşası için, Türkoğlu’nun ayağa kalkması için tüm vatandaşlarımız diyor ki ‘Doğru adres Mehmet Karaca.’ Çünkü Mehmet Karaca halkın içinden, halkın her türlü derdini, sıkıntılarını, ihtiyaçlarını bilen biri. İnşallah göreve geldiğimizde el ele vererek Türkoğlu’nu yeniden inşa edeceğiz” diye konuştu.

“Hizmet kişinin kalbinde olacak”

AK Parti iktidarına yüklenen ve partinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın arkasına sığındığını iddia eden Mehmet Karaca, “Bugün halkın akın akın geldiğini yine gördüler. Bunlar yarın yine tehdit diline başlayacaklar. Nedir bu tehdit dili? Siz Karaca’ya kazandırırsınız ama size hizmet gelmez. Ama ne kadar da tehdit etseler halkın önüne geçemeyeceklerini artık kendileri de çok iyi biliyor. Düne kadar sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki yapmış olduğu hizmetlerle övündüler ve arkasına sığınıyorlar. İstanbul’u aldıklarında onlar da muhalefetti. Arkalarında hiçbir iktidar gücü yoktu. Demek ki hizmet yaparsan arkanda iktidar gücü olması şart değil. Hizmet kişinin kalbinde olacak” dedi.

“Mehmet Karaca kazandığında sizler kazanacaksınız”

Göreve geldikleri takdirde belediyeden ihtiyaç sahibi vatandaşlara fon sağlayacakları sözünü de veren Mehmet Karaca, “Ben Mehmet Karaca olarak, muhtarların temsilcisi olarak 13 yıl bilfiil o komisyonda görev aldım. Orada yardımlar yapılırken, hiçbir zaman kimsenin siyasi görüşüne bakılmamıştır. İhtiyaç sahibinin ekonomik durumuna bakılır. Ama bunlar uzun süre iktidarda kalınca sanki Türkoğlu’nun tapusu kendilerinin gibi görüyorlar. Türkoğlu’nun tapusu Türkoğlu halkınındır. Hiçbir siyasi partinin değildir. Türkoğlu hepimizin. Biz bugün bu ilçeye gönül vermiş biri olarak ilçenin hizmetine, yapılmayanları yapmaya, yarım kalanları tamamlamaya talibiz. Bugün aday olduysak ilçemizi çok sevdiğimizden. Belediyenin de fon gibi ihtiyaç sahiplerine yardım etme imkânı ve yetkisi vardır. Biz ihtiyaç sahiplerine fondan daha fazla yardım edeceğime söz veriyorum. 1 Nisan sabahı belediyemize gelenlere randevun var mı diye sormayacaklar. Ayaklarının tozuyla direkt yanımıza gelecekler. Çünkü belediye halkın belediyesi olacak, sizlerin belediyesi olacak. Mehmet Karaca kazandığında sizler kazanacaksınız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x