Karamanlı’da güçlü Türkiye anıtı!

Karamanlı'da güçlü Türkiye anıtı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Karamanlı Tünel Kavşak üzerine ‘Yükselen Değer Güçlü Türkiye’ Anıtı yerleştirildi.

15 Mart 2018 - 04:02

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Karamanlı Tünel Kavşak üzerinde yapılan Akıllı Kavşak meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı.Burada bulunan 1.740 metrekarelik alana Büyükşehir Belediyesi tarafından peyzaj düzenlemeleri kapsamında Yükselen Değer Güçlü Türkiye Anıtı yerleştirildi. Anıtın etrafında yapılan ışıklandırma ile geceleri ayrı bir güzelliğe bürünen kavşak vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

Bölgede yaşayan vatandaşlar trafiğin daha da azaldığını ve trafik kazalarınında büyük bir oranda önüne geçildiği ifade ederken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç verdiği sözlerini bir bir yerine getirmesi ile vatandaşlar tarafından takdir edildi.

Karamanlı esnaflarından Hüseyin Erzengin, ''Eski halinde trafik sıkışıktı. Lambalar vardı ve baya gürültü oluyordu. Biz sabah esnaflar olarak rahatsız oluyorduk. Ama şuan da çok sakin bir şekilde işi olan yukarı çıkıyor. İşi olmayan alttan direk ulu caminin oraya kadar gidebiliyor. Çukurova (Abdülhamithan) kavşağının olması daha iyi oldu. Oradan da baya bir sıkışıklık oluyordu. Yapım esasında baya bir sıkıntı yaşadık ama şuan da çok rahatız'' dedi.

Karamanlı mahallesi esnafkarından Mustafa Culfa ise, ''Burada bizim en çok hoşumuza giden beğendiğimiz bu kavşağımıza yapılan Türkiye’nin göklerine yükselen ay ve yıldızlı bayrağımız. Bu bizim çok hoşumuza gidiyor. Kavşağımıza da çok yakıştı. Trafik olarak da çok akıcı bir trafik yani trafiğimize konfor geldi'' diyerek çok memnuniyetlerini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...