Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç ile Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Andırın İlçe Başkanı Şaban Avcı önceki gün gece makamında Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’ı ziyaret etti.
Ziyaretle ilgili Bugün Gazetesine bir açıklama yapan Milletvekili Dilipak; “Karayolları Genel Müdürümüz İsmail Kartal’ı önceki gün gece saat 23.30’da makamında ziyaret ettik. Haritalar üzerindeki yollarla ilgili çalışmalarda gelinen son noktayı sorduk. Bütün yollarımızla ilgili geniş bilgiler aldık. Vatandaşımızdan gelen sorular üzerine Anıt kavşağındaki çalışmanın bitirilmesinin üzerinde titizlikle durduk. Sayın Genel Müdür Kartal Anıt kavşağının 1 Haziran’da trafiğe açılacağını söyledi. Normalde kavşağın bitme süresi 30 haziran fakat biz bunu öne çekmek için uğraş veriyoruz.” Dedi
Gece saatlerinde ulaşımla ilgili çalışmaları takip ettiğini de belirten Dilipak gece gündüz demeden memleketi için çalışmaya devam edeceğini ve projelerin takipçisi olacağını bir kez daha vurguladı.



YORUMLAR