Kardeş şehirlerin kardeş başkan adayları bir arada

Kardeş şehirlerin kardeş başkan adayları bir arada

CHP’ye yaptığı söylemler ile tanınan AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan ile AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör Ankara’da bir araya geldi.

01 Şubat 2019 - 04:17

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, seçim startını vermek üzere Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Sözlerine yerel seçimlerde yarışacak adaylarına başarılar dileyerek başlayan Erdoğan, "AK Parti'yi sandıkta açık ara birinci parti olarak çıkaracağınıza inanıyorum. Milli iradenin üstünlüğüne yürekten bağlı bir parti olarak, 31 Mart'ta sandıktan çıkacak sonucun milletimize hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

CHP’ye  yaptığı eleştiriler ile tüm ulusal kanallarda çıkan AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan ile AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör Ankara’da bir araya geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör: “Kardeş şehrimiz Ağrı’nın Belediye Başkan Adayı Değerli dostum Savcı Sayan’la Aday Tanıtım toplantısındayız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...